Neohlížej se přehled

Neohlížej se
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539438/bmid_neohlizej-se.jpg 4 481 481

Samantha má na první pohled dokonalý život – je bohatá, oblíbená a má idylický vztah se svým přítelem. Nicméně poté, co se svou nejlepší kamarádkou Cassie na jednu noc zmizela a nepamatuje si nic z toho, co se stalo, je její život jiný. Když se snaží vzpomenout si na život, který předtím vedla, uvědomuje si, že takhle už žít nechce. Stará Sam byla podle všeho totiž docela potvora a je jasné, že její přátelství s Cassie nebylo zrovna nejupřímnější. Vypadá to, že ztráta paměti pro ni byla jako výhra v loterii – má novou šanci začít znovu a stát lepší verzí sebe sama. Je tu ale jeden malý problém, Cassie je stále nezvěstná. Pravda o tom, co se jí stalo a kde je, není jen někde hluboko v Samanthině hlavě. Je tu ještě někdo, kdo moc dobře ví, co se té osudné noci stalo a udělá cokoliv proto, aby si Sam toto tajemství vzala do hrobu. Samantha teď chce pouze jedinou věc – na vše si vzpomenout a zjistit pravdu, aby její život mohl jít dál. Co když jí to ale může stát život?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: audiokniha , Kanopa
Originální název:

Don't Look Back , 2014


Interpreti: Anežka Šťastná
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neohlížej se. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (108)

edith79
27.06.2024 5 z 5

Můžu se přidat k ostatním spokojeným čtenářům, protože tato kniha byla vážně hodně dobrá. Vyprávění z pohledu teenagerky, která ztratila paměť a náhle je její život jeden velký chaos. Neví, komu může věřit, kdo je opravdu přítel a kdo by jí naopak byl schopen znovu ublížit. Romantické vzplanutí, záblesky vzpomínek a pochybnosti o sobě samé, tím vším si Samanta prochází a knížka bez hluchých míst spěje ke konečnému šokujícímu rozuzlení , které pro mě bylo šokující motivem, pachatelem už tolik ne, toho jsem tušila. Vřele doporučuji.

Laf
27.04.2024 4 z 5

Kniha se mi líbila. Četlo se to skoro samo. Autorka prostě umí vtáhnout do děje a tady se jí povedl i překvapivý konec. Za přečtení to stojí :)


denniys
29.12.2023 4 z 5

Jsem velmi mile překvapená..
Kniha se četla s nečekanou lehkostí, stránky mizely jedna za druhou a celou dobu jsem byla lehce napnutá, jak to tedy dopadne..
Jen musím podotknout, že " padoucha " jsem si tipla ( a uhodla ) už někdy za polovinou knihy, ale jeho motivy jsem tedy nečekala, měla jsem jinou teorii..
Příjemné čtení..

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Neohlížej se v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených679x
ve Čtenářské výzvě60x
v Doporučených50x
v Knihotéce313x
v Chystám se číst313x
v Chci si koupit53x
v dalších seznamech5x