Neonová oběť přehled
John Camp
Lucas Davenport série
< 29. díl
Když známý lichvář potřebuje dát lekci někomu, kdo nevrací peníze včas, najme si Claytona Deese, který dlužníka pro výstrahu těžce zraní. Jednou ovšem Deese úkol zpacká a skončí ve vězení. Po sedmi měsících ho však pustí na kauci a on zmizí. Federální maršálové se vydají po jeho stopě. Nejde jim ani tak o tohohle zločince jako o muže, jenž mu brutální práce zadává, protože Deese je zřejmě jejich jediná šance, jak se lichváři dostat na kobylku. Zanedlouho se zdá, že v Louisianě jsou u cíle. Najdou dům, kde zřejmě Deese občas pobývá, a vydají se úzkou cestou mezi močály do nedalekého lesa. Jenže na jejím konci nenajdou hledaného zločince, ale hroby s ostatky obětí. Několik těl vykopou a zjistí, že z nich pachatel uřezal kusy masa. Deese je tedy nejen násilník, ale zřejmě i sériový vrah, který zcela bez povšimnutí sprovodil ze světa řadu obětí. A jak se Davenport přesvědčí v Las Vegas, městě neonů, dokáže své pronásledovatele nepříjemně překvapit.... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2020 , BB artOriginální název:
Neon Prey, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neonová oběť. Přihlašte se a napište ho.
Lucas Davenport skoro nestárne. Děj plynule navazuje, jedna akce vyvolává druhou, žádné slepé uličky, vše do sebe zapadá jako dílky puzzle, ale proč ne? Čte se skoro samo.
Všichni tady uch... ale bohužel. Starý dobrý Lucas už není. To není krimi,ale céčkový akční film s trapnými fóry. Bohužel.
Knižní novinky (47. týden)
15.11.2020
Kniha Neonová oběť v seznamech
2018 | Mise Saturn |
2001 | Pravidla oběti |
2011 | Temný měsíc |
2014 | Zlá krev |
2013 | Drsná země |
41%
Kam se poděl starý dobrý Lucas Davenport? Sérii jsem začala číst od prvního dílu, přečetla jsem 3 knihy a v knihovně narazila na tuto, abych zjistila, že už to jaksi není ono. Byly tam úseky, které mě vyloženě nebavily, vylepšil to trochu akčnější konec, ale i tam se mi něco nepozdávalo. Dávám tři hvězdičky s odřenýma ušima.
Koukám, že jsem tady skoro jediná, komu se tato knížka nelíbila, tak nevím. Možná, že kdyby tato knížka byla první, kterou o Lucasovi čtu, tak kritická bych nebyla.