Nerozhodný Harold přehled

Nerozhodný Harold
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488410/bmid_nerozhodny-harold-Icq-488410.jpg 4 6 6

Harold žije u aljašského jezera a je to nesmírně chytrý žabák. Poznáte rozdíl mezi rákosem a orobincem? Harold vám ho hned vysvětlí. Zajímá vás, jakou srst mají jelenci běloocasí? Co nejvíc trápí veverky? Kdo je nejvytrvalejším ptákem Aljašky? Když ale dojde na důležitá rozhodnutí, Harold se rozklepe strachy. Ke kterému týmu v jezerním pólu by se měl přidat? A především – co udělat, aby přežil zimu? Mráz se blíží a Harold se pořád ještě nerozhodl. Nejvyšší čas pořádně zpanikařit!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nerozhodný Harold. Přihlašte se a napište ho.

lulucinax
15.08.2024 4 z 5

Obojživelníci to nemají jednoduché. Žijí ve vodě i na souši a lehko jsou pak nerozhodní, stejně jako Harold. Příběh je to hezký, s dobrým nápadem a dost i naučný. Věděli jste, že 88% obojživelníků jsou žáby? Dovíte se spoustu zajímavosti o žábě, která žije na Aljašce.
Teď, když o příběhu přemýšlím, tak mi Harolda bylo celkem líto, protože tam žil jako žába sám, ale nemusíte se bát, není to smutný příběh, má kamarády. Každopádně vyznívá melancholicky.

bibi.r
31.05.2024 4 z 5

Pro děti 4+

Dětem, zvlášť staršímu (7 let), se tyto trošku zvláštní příběhy líbily. Vlastně se ptaly jestli jsou ještě další.

dancadragneel
22.09.2023 4 z 5

Musím říct, že je to docela moc pěkná pohádka o žábě, která se neumí rozhodovat. Nejen, že příběh je pěkný, ale taky poučný. Za mě moc pěkná pohádka

Kniha Nerozhodný Harold v seznamech

2022  71%Únikové cesty