Neviděli jste Melody? přehled
Sophie Hannah
Cara je matkou dvou odrostlých dětí, když se však znovu ocitne v jiném stavu, manžel i obě děti se k jejímu těhotenství staví spíš lhostejně. Zklamaná přístupem svých nejbližších se Cara rozhodne zmizet z Anglie do luxusního rezortu v Americe, aby si zde ujasnila, jak tedy dál. Sotva však přijede, začnou se dít divné věci. Nejprve ji recepční pošle do pokoje, kde už někdo bydlí, a následně se začnou šířit řeči, že se tam objevila Melody – dívenka, která měla být před sedmi lety zavražděná svými rodiči, ale jejíž tělo se nikdy nenašlo. Když se Cara o onen příběh začne zajímat, úplně ji pohltí. Co se tehdy doopravdy vlastně stalo?... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2019 , Ikar (ČR)Originální název:
Did You See Melody?, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neviděli jste Melody?. Přihlašte se a napište ho.
Přečteno za necelé 3 dny. Jsem nadšena! Tak napínavé, že jsem četla i v mezičase než se mi uvaří voda na kafe. Je tam dost zápletek. Dobře a čtivě psané. Moje třetí knížka od autorky a ze všech jsem nadšena.
Knižní novinky (9. týden)
24.02.2019
Kniha Neviděli jste Melody? v seznamech
thrillery těhotenství Arizona thrillery pro ženy zmizení dětí
2015 | Pusinka |
2014 | Vraždy s monogramem |
2022 | Dokonalé děti |
2015 | Bludná sdělení |
2008 | Ztráty a lži |
Nebylo to spatny (ty lazne bych rada navstivila, haha) ale ze bych udelala neco jako WOW, tak to fakt ne. Mozna ten uplnej zaver.. lol. Fakt.