Nevlastní dcera přehled

Nevlastní dcera
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474066/bmid_nevlastni-dcera-Qvi-474066.jpg 4 152 152

Třináctiletá Mia zmizí v době, kdy v sousedství hoří. Je to náhoda? Nebo spolu obě události souvisejí? Poslední, kdo dívku viděl, byla její nevlastní matka, kterou teď manžel obviňuje, že dceři nevěnovala pozornost. Sousedé se spojí a začnou po ztracené dívce pátrat, ale přesto se navzájem podezírají ze žhářství. Policie zaměří svou pozornost na nevlastní matku a onu kritickou hodinu, kdy dívka zmizela. Byl to zinscenovaný únos, nebo o něco zlověstnějšího? A je to, co si všichni původně mysleli o jednotlivých členech rodiny, pravda? Jenže předpoklady o narušeném vztahu nevlastní matky a nevlastní dcery nebyly nikdy mylnější. Thriller Nevlastní dcera se bude líbit především čtenářkám a čtenářům Liane Moriarty.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Ikar (ČR)

The Stepdaughter, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nevlastní dcera. Přihlašte se a napište ho.

Awča
08.10.2024 4 z 5

Čtivá kniha, vůbec nejde odložit, na deštivý den nebo nemocenskou ideální.
Hezky vykreslené pocity nevlastní matky, která si není jistá, zda svou roli zvládá dobře, a okolí jí není úplně nápomocné.
Dávám bod dolů, protože motivu jsem nemohla dost dobře uvěřit.

svetlanaLjQX
22.06.2024 5 z 5

Kniha me chytla hned od zacatku. Vykresleni postav bylo skvele. Ta vecna snaha nevlastni matky, myslenky, ze nikdy nezvladne nahradit mrtvou maminku, sobectvi otce a zmatky pubertalni holcicky...primo jsem citila ty jejich zmatky a trapeni.
Kniha je navic velmi ctiva, neda se odlozit.

anája
26.03.2024 5 z 5

Kniha se mi moc líbila. Od půlky nešla odložit.Vůbec jsem neuhodla kdo to udělal.

Knižní novinky (42. týden)

17.10.2021

Kniha Nevlastní dcera v seznamech