Neodolatelný přehled
J. R. Ward (p)
Nezapomenutelná série
< 2. díl
Restaurátorka Callie Burkeová dostane novou zakázku: bude restaurovat vzácný obraz, který právě v dražbě zakoupil bohatý a sexy politik Jack Walker. Protože Jack má k obrazu svého předka osobní vztah, musí se Callie za prací dočasně nastěhovat do jeho sídla – kde se k práci přidají city. V románu, volně navazujícím na knihu Neodolatelná, řeší hrdinové kromě svých milostných problémů také nepříjemná tajemství minulosti, vztahy v rodině a závažné otázky spojené s Jackovou nadcházející politickou kariérou. Poradí si s nimi? Dojde k radikálním změnám v jejich životě? Jedno je jisté – i tentokrát budete číst jedním dechem!... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2014 , BaronetOriginální název:
An Irresistible Bachelor, 2004
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neodolatelný. Přihlašte se a napište ho.
Druhý díl byl též velice poutavý a čtivý. Ward patří mezi mé oblíbené autorky a ať píše o upírech nebo romantice je to vždy smyslné.
Je mi to moc líto, ale nezaujalo mě to tolik, jak bych očekávala. Je to proto, že takových příběhů jsem přečetla moře a troufám si říct, že byly i o něco lepší a zajímavější. Teď už zřejmě jen srovnávám.
Hlavní postavy nebyly špatné, ale nedokázala jsem se do nich vžít a jejich příběh prožívat.
V prvním díle byla trocha napětí a tady hluchá místa vyplňovala velmi nepříjemná tchyně. Konec byl jako u prvního dílu zkrácený. Chtělo to ještě dořešit nějaké záležitosti. Řadím mezi příběhy, na které velmi rychle zapomenu.
Kniha Neodolatelný v seznamech
2010 | Milenec z temnot |
2010 | Probuzený milenec |
2014 | Král |
2010 | Milenec z věčnosti |
2013 | Vytoužený milenec |
Taková oddychová červená knihovna. Neurazí a ani nenadchne.