Nezapomenutelná přehled
J. R. Ward (p)
Nezapomenutelná série
1. díl >
Krásná hraběnka Grace a její osobní strážce – mezi těmi dvěma to jiskří od první chvíle. Půvabná, v lásce zklamaná žena, jež úspěšně řídí vlastní nadaci a hospodaří se zděděnými miliony, však musí řešit mnohem více problémů, než jen přitažlivost k záhadnému, drsnému muži, jehož pravé jméno ani nezná; je tu probíhající rozvod, nesnáze s matkou, problémy ve firmě – ale v první řadě sériový vrah, který si vyhlédl Grace jako jednu ze svých budoucích obětí. V románu Jessiky Bird nechybí ani tentokrát vášeň, napětí a poutavá dějová linie; mezi bestsellery se tedy řadí plným právem.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2014 , BaronetOriginální název:
An Unforgettable Lady, 2004
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nezapomenutelná. Přihlašte se a napište ho.
Az na detektivni zapletku me to nejak nebavilo. Erotika nic moc a ten vztah hlavnich postav mi prisel vylozene pitomy. Vim, co je to za zanr, ale od autorky se mi libili jen Kralove bourbonu a Padli andele. Takze asi se s ni rozloucim a az budu mit naladu na tento zanr, zkusim sehnat jinou autorku.
Dostala jsem všechno, co jsem od knihy tohoto žánru čekala. Obvykle bývám kritičtější (a sama autorka si to ode mě už hezky schytala), ale tahle knížka mně asi zastihla v dobrém rozmaru. Hlavní hrdina byl přesně ten typ muže, ze kterého se mi podlamují kolena, hrdinka byla sebevědomá a nezávislá a sexuální napětí mezi nimi by se dalo krájet. Příběh je od samého začátku předvídatelný, ale víte co, vůbec mi to nevadilo. Celý příběh se nese v duchu "Chcete další nášup Pretty Woman? Tady ho teda máte a bon appétit!" Autorka se v knize o Pretty Woman párkrát sama otře a mě je to sympatické. Jo, tohle jsem si užila.
Kniha Nezapomenutelná v seznamech
2010 | Milenec z temnot |
2010 | Probuzený milenec |
2014 | Král |
2010 | Milenec z věčnosti |
2013 | Vytoužený milenec |
Poslední knihy této autorky mě moc nenadchly, ale tento starší počin nebyl špatný. Sice nepřinesl nic nového, ale četlo se to hladce. Romantický příběh osobního strážce a jeho klientky s detektivní zápletkou. Podezření na vraha lze odhalit celkem brzy, nicméně to příběhu nijak neškodí. Příjemná oddechovka.