Nezastavuj přehled

Nezastavuj
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525864/bmid_nezastavuj-654b60ee072b6.jpg 4 17 17

Pokračování románu Neutečeš, které dokonale vystihuje, že ani po útěku od násilníka nic nekončí. Co když je pravda jiná, než se zdálo? Jak to tenkrát doopravdy bylo se smrtelnou nehodou, nevěrou a čí je vlastně narozené dítě? Alicin příběh pokračuje. S Matějem žijí spokojený život se dvěma dětmi a plánují společnou budoucnost. Do doby, než Alice potká člověka, od kterého v minulosti utekla. Tento moment odstartuje sled nebezpečných událostí, po kterých nebude nic jako dřív. Zároveň se odkrývá pravda z minulosti, která měla zůstat navždy skryta. Příběh pokračuje. A všechno se mění.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nezastavuj. Přihlašte se a napište ho.

TerkinKnižnySve
08.11.2024 5 z 5

Pokračovanie románu Neutečeš, nás oboznamuje s minulosťou a prítomnosťou.

Alice je spokojná po boku Mateja, ich syn Gabriel rastie ako z vody a Lucka tiež.

No Alici začnú chodit divné vzkazy, najskôr tomu neprikladá dôraz ale neskôr keď si objaví na stole obalkou so svoimi fotkami s Gabrielom, začne jej stisať riťku.

Medzi tým tu máme pohľady z minulosti - obľúbenej Elišky, ktorej sa niekto vyhráža, prvý stret Karla s Davidom, pri ktorom ho načapali Alice s Eliškou v prvej časti a dokonca tu vidíme i pohľad samotného Davida.

David je psychopat a jeho obsesia Alicou sa mu vymyká z rúk, pomaly spriada plán ako ju opäť získa a mne vyskakovali zimomriavky.

Sama som mala strach pretože človek nikdy nevie akých magor si v živote získame a získať takého Davida je životu nebezpečné a nie len Alici ale i všetkým jej milovaných.

Táto časť bola perfektná, mrazivá, skvelý psychothriller, ktorý nenechá chladným nikoho.

Vlasta71
22.04.2024 5 z 5

Pokračování knihy Neutečeš. V téhle knížce se vracíme k Alici a jejímu životu. Tady je vysvětleno vše z první knížky i z pohledu všech postav. Bylo vše tak jak jsme si mysleli? Byla nehoda opravdu nehodou? Tenhle díl se mně líbil víc než minulý.

EvaHonsová
11.04.2024 5 z 5

Tak 2. díl mě bavil ještě víc. Přeji Dominice Hájkové, aby se jí dařilo a opět nás čtenáře potěšila báječně napínavou knihou. Doporučuji. Přečteno za 1 den se zatajeným dechem. Myslím, že psychopati v naší společnosti žijí a někdo má na ně smůlu.

Černá smečka, Budu ti nablízku a další knižní novinky (48. týden)

26.11.2023

Kniha Nezastavuj v seznamech