Nežná náruč vetra přehled

Nežná náruč vetra
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500798/bmid_nezna-naruc-vetra-xqc-500798.png 4 77 77

Sľubovali mi rozprávkového princa, ale takého manžela som sa nedočkala. Gróf Egerton je zlý, nebezpečný a pripravený využiť každú chvíľu, keď mi môže ublížiť. Keď mi doktor oznámil, že čakám dieťa, nevedela som, či sa mám tešiť, alebo ten deň preklínať. Kvôli Charlesovi som prišla už o dve deti, tretie si vziať nedám. Lenže osud sa ku mne obracia chrbtom, nedopraje mi chvíľu pokoja. Čoskoro sa predo mnou objaví Summershine, sídlo zahalené hmlou, blízko pláže, a tam sa dovŕši moje prekliatie. Tiene minulosti sa načahujú ku mne, chcú ma stiahnuť do temných, zradných vôd. A nikto, naozaj nikto nevie, ako sa toto skončí.... celý text

Romány Pro ženy Literatura česká
Vydáno: , Fortuna Libri (SK)

Něžná náruč větru, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nežná náruč vetra. Přihlašte se a napište ho.

Shelzee21
30.07.2024 5 z 5

Napínavé od začátku až do konce. :) Knihu jsem doslova hltala a napjatě čekala, co přijde. Silně jsem odolávala nutká otočit strany, abych se dozvěděla, co přijde a byla jsem moc ráda, že jsem to neudělala. To, co přišlo na konci, mě doslova semlelo :) Napětí se autorovi povedlo vykreslit opravdu na jedničku. :)

KamilaTo
08.07.2024 1 z 5

Ale prosím, to už si dnes opravdu nikdo práci s pozadím v knihách? To mi má stačit ku představě, že jsem v minulosti pár chabých popisů majordoma a pak se postavy baví, jako by byly v rodinných poutech? Naprostá přehršel informací hned na začátku a žádné jiskření mezi postavami. Myslela jsem, že jsem našla novou Lisu Kleypas, ale je to ztraceně levné a špatná kopie!

Martule44
13.06.2024 4 z 5

Jednohubka k přelouskání s překvapivým a nečekaným závěrem.
Odpočinkové čtení, u kterého není potřeba výrazného hloubání, prostě se jen pročtete ke šťastnému konci :-)

Vychází Rod nebes a dechu, Pavouk a další knižní novinky (42. týden)

16.10.2022

Když spadne maska, Stín ve dveřích a další knižní novinky (19. týden)

08.05.2022

Kniha Nežná náruč vetra v seznamech

historické romance

Alexander Stainforth (p)