Nič ma nezlomí přehled
David Goggins
V knihe Nič ma nezlomí rozpráva David svoj ohromujúci životný príbeh a odhaľuje, že väčšina z nás využíva približne štyridsať percent svojich schopností. Nazýva to štyridsaťpercentným pravidlom a svojimi skúsenosťami ukazuje cestu, ktorou môže hocikto zvládnuť bolesť, rozdrviť strach a naplno zúročiť svoj potenciál. Pre Davida Gogginsa bolo detstvo nočnou morou - chudoba, predsudky a fyzické násilie mu vypĺňali dni a strašili ho po nociach. Vďaka sebadisciplíne, psychickej odolnosti a tvrdej práci sa však zmenil z deprimovaného mladého muža s nadváhou a bez budúcnosti na ikonu amerických ozbrojených síl a jedného z najlepších vytrvalostných športovcov na svete.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: 2023 , MotýľOriginální název:
Cant Hurt Me, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nič ma nezlomí. Přihlašte se a napište ho.
Kniha je nutnost pro fanoušky Davida... Je zde detailně popsané vše, co se mu děje v hlavě během jeho "nadlidských" aktivit. Výborně ukazuje, jak k sobě sám promlouvá, když mu je nejhůř - z toho se dá hodně naučit pro zdokonalování sebe sama.
Neuvěřitelný příběh o mladém afroameričanovi který je dost tvrdohlavý aby přesvědčil všechny o tom že když něco opravdu chceš a dřeš tak je možné vše.
„Nejste-li připravení a umožníte-li, aby vaše mysl zůstala během utrpení neukázněná, naleznete pravděpodobně jen odpověď, která to co nejrychleji ukončí.“
„Proč? Proč? Proč si to pořád děláš?“
„Jde o to, že je život velkou hrou mysli. Jediným člověkem, proti kterému hrajete, jste vy.“
Kniha Nič ma nezlomí v seznamech
Kniha se četla skoro sama. Příběh mě velmi bavil a inspiroval pro mé vlastní překonávání překážek.