Niečo si želaj přehled
Karen Rivers
Šestnásťročná Elyse sa vracia lietadlom zo súťaže školských kapiel. Paríž mal byť dejiskom pamätných zážitkov, no okrem hádky s najlepšou kamarátkou Kath sa nič výnimočné neudialo. Nedostala prvý bozk od Josha Harrisa, svojej platonickej lásky, nezamiloval sa do nej ani sa s ním neocitla osamote, aby ho očarila. Popravde, vôbec si ju nevšímal. Elyse fantazíruje o pikniku pod hviezdami, o pokazenom výťahu, v ktorom by uviazli len oni dvaja... Želá si, aby sa pred pristátím airbusu voľačo prihodilo, niečo, vďaka čomu bude stáť výlet za to. Túži po historke, ktorú by každému vyrozprávala a zakončila ju slovami: a takto som sa dala dokopy s Joshom Harrisom. Lenže viete, čo sa vraví – daj si pozor, čo si želáš!... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2019 , Ikar (SK)Originální název:
You Are The Everything, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Niečo si želaj. Přihlašte se a napište ho.
Tak tahle knížka byla zase něco jiného, byla napsaná ve druhé osobě. Chvílemi jsem nerozuměla co se tam vůbec děje, konec jsem nepředvídala - to je plus do celkového hodnocení. Romantické scénky byly ale na bodu mrazu - hlavně ta jedna na straně 135. Originální nápad, to cením. Taková oddechovka, nic moc pro mě, ale přečtu si to, když nechci nad ničím přemýšlet. Dávám tak 3,5 hvězdičky (kdyby to tu šlo)
Hrozná kravina. Absolútne vôbec ma to nezaujalo a je mi srdečne jedno, ako sa to bude vyvíjať, takže končím ešte v prvej tretine.
Knižní novinky (36. týden)
01.09.2019
Knižní novinky (24. týden)
09.06.2019
Kniha Niečo si želaj v seznamech
Knížka se mi vůbec nečetla dobře. Nepochopila jsem ji. Mohl by mi někdo vysvětlit konec této knihy??