Nikdynoc přehled

Nikdynoc
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454143/bmid_nikdynoc-1em-454143.jpg 4 1048 1048

Nikdynoc série

1. díl >

Dcera popraveného zrádce Mia Corverová se ukrývá ve městě postaveném z kostí mrtvého titána. Vydává se na cestu, aby se stala učednicí nejobávanějšího a nejtajemnějšího sdružení vrahů v celé zemi – Rudé církvi. I když vyniká v použití jedů a zbraní, nemůže ji to zachránit před spiknutím, které se na ni v temnotě chystá. Dokáže ho odhalit včas, než ji dostihne, a pomstít se těm, kteří můžou za smrt jejího otce?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , CooBoo

Nevernight, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nikdynoc. Přihlašte se a napište ho.

Nicoletta
03.11.2024 1 z 5

Bohužel to asi po čtvrtině knihy vzdala. Neoslovil mne způsob, jakým je kniha psaná. V e-booku text "pod čarou" hrozně překáží a míchá se do hlavního textu.

Loriss
15.07.2024 5 z 5

Ó, Dcery! Ó, paní požehnané vraždy! Tlamo!
Tak TAKHLE se píše hustá YA fantasy! Tak TAKHLE se vytváří nezletilá antihrdinka s posraným osudem! Tak TAKHLE se šokuje plot twisty!
Krev, násilí, vulgarity, cynickej humor, boží ale vlastně pěkně na hovno svět a v něm jedna divnoholka se špatně střiženou ofinou a ne-koucourem.
Pět vran z pěti!

Scorpio7
19.05.2024 1 z 5

Za mě příběh trochu postrádal hloubku. Styl psaní také bohužel nic moc. Děj byl zdlouhavý a místy nezajímavý, dost pasáží jsem přeskakovala.
Knihu bych spíš nedoporučila.

10 právě čtených knih podle uživatelů (červenec)

15.07.2019

Pravda je taková, milí přátelé: když jste na pochybách, je lepší chovat se zdvořile, když jednáte s blázny.

Když máme rádi knihy, tak nás mají taky rády. A stejně jako my si děláme poznámky na jejich stránkách, tak i ony si poznamenávají nás.

Ocenění knihy (1)

2016 - Aurealis Award (Best Fantasy Novel)

Kniha Nikdynoc v seznamech

v Přečtených1 379x