Noc splněných přání přehled
* antologie
Dejte si pozor na to, co si přejete. Noc splněných přání. Ale ne těch vašich! Nebo ano? Sníte o oběti pro božstvo, o děsivých panenkách nebo svérázném džinovi? Sněte dál a pokračujte tudy ->. 17 nejlepších povídek a 16 ilustrací, které uspěly v soutěži Cancík 2023.
Povídky Literatura česká Příběhy
Vydáno: 2023 , CancOriginální název:
Noc splněných přání, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Noc splněných přání. Přihlašte se a napište ho.
Zajímavé povídky, některá byla dobrá, některá se mi líbila míň. Za mě top je kamínek v botě ten byl asi nejlepší. Přečteno za jeden den. Taková jednohubka
Souhlasím povídky velmi různorodé některé byli vtipné z jiných šel mráz po kůži a jiné mě vůbec nebavili ale myslím že z těchto povídek si každý může najít tu svou která mu sedne líbí se mi ta různorodost autorů a jejich specifický styl, moc nemusím tu zbytečnou vulgaritu ale naštěstí nebyla ve všech příbězích a od vybraných autorů kteří mě zaujali si ráda přečtu další knihy
Černá smečka, Budu ti nablízku a další knižní novinky (48. týden)
26.11.2023
Kniha Noc splněných přání v seznamech
povídky česká literatura literární a tvůrčí soutěže
Část díla
2009 | Thriller |
2008 | Tichá hrůza |
2020 | Nejkrásnější dárek |
2016 | Lesní lišky a další znepokojivé příběhy |
2015 | Dárek z pravé lásky: 12 zimních políbení |
Tak tohle bylo moc milé a oddechové čtení.
Pár povídek mi sice nesedlo, ale líbily se mi svým způsobem všechny. Několik z nich bych si ráda přečetla jako knihu.
Hodně mě překvapilo, jak byly povídky zpracované, většina z nich mě dokázala hned v začátku zatáhnout do děje.
Témata byla rozmanitá a troufnu si říct, že minimálně jednoho oblíbence si najde opravdu každý.
Nesmím opomenout zmínit také moc hezké a tematické ilustrace, které krásně knihu doplňovaly.
Všechny povídky se mi četly hezky díky super písmu a korektuře, navíc byly svižné.
Zkrátka tuhle knihu si rozhodně dejte jako odpočinkové čtení, které potěší, rozesměje, rozpláče i zahřeje.
Obdivuji každého autora, který se na knize podílel, byly to opravdu skvosty!