Noční dům přehled

Noční dům
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540122/bmid_nocni-dum.jpg 3 404 404

Čtrnáctiletému Richardovi, který se po tragických událostech přistěhoval k tetě a strýci do městečka Ballantyne, se smůla lepí na paty. Když přemluví spolužáka Toma, aby z telefonní budky někomu náhodně zavolal a vystřelil si z něj, vypadá to jako nevinná lumpárna. Jenže sluchátko vzápětí Toma sežere. Richardovi nikdo nevěří a po zmizení dalšího spolužáka ho čeká pobyt v nápravném zařízení. Jak dokáže, co se doopravdy stalo? A není náhodou všechno úplně jinak?... celý text

Literatura světová Horory Thrillery
Vydáno: audiokniha , Voxi

Natthuset, 2023

Interpreti: Martin Preiss

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Noční dům. Přihlašte se a napište ho.

aildov
včera 5 z 5

(SPOILER) Zajímavé. Nesbøho detektivky miluju, tohle bylo něco trochu jiného... u první části jsem se bála, u druhé byla skeptická a u třetí jsem pocítila úlevu.
Celkově hodnotím příběh velmi kladně, připomínal mi trochu film Prokletý ostrov.
A kdo by to byl řekl, že i horor může skončit v rámci možností dobře. :)

Tyn_a
16.12.2024 4 z 5

Nesbo je jeden z mych oblibencu. Hodne me bavi jeho styl psani, vypravecske schopnosti a kreativita ve vyberu slov. Nocni dum nebyl zklamani, naopak. Nesbo se vyradil a ukazal mi, ze dokaze laskovat i s jinymi zanry.

Celkove byla kniha neotrela a zajimava. Ke konci jsem si rikala, ze ta pointa jaksi zmizela a ze snad to neni cele, ALE on prisel opet s totalnim slovnim tornadem.

Pecka, doporucuji :)

Vilma232
10.12.2024 3.5 z 5

Nejprve takový "normální" horor. Stejně jako jiné čtenáře mě napadlo přirovnání ke Kingovi. A pak další dvě části, kdy je všechno úplně jinak.... Líbí se mi, že autor pokouší i jiné žánry.

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)

02.09.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (30. týden)

31.07.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (29. týden)

24.07.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Noční dům v seznamech