Noční dům přehled

Noční dům
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540122/bmid_nocni-dum.jpg 3 449 449

Čtrnáctiletému Richardovi, který se po tragických událostech přistěhoval k tetě a strýci do městečka Ballantyne, se smůla lepí na paty. Když přemluví spolužáka Toma, aby z telefonní budky někomu náhodně zavolal a vystřelil si z něj, vypadá to jako nevinná lumpárna. Jenže sluchátko vzápětí Toma sežere. Richardovi nikdo nevěří a po zmizení dalšího spolužáka ho čeká pobyt v nápravném zařízení. Jak dokáže, co se doopravdy stalo? A není náhodou všechno úplně jinak?... celý text

Literatura světová Horory Thrillery
Vydáno: audiokniha , Voxi

Natthuset, 2023

Interpreti: Martin Preiss

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Noční dům. Přihlašte se a napište ho.

Evišťátko
20.01.2025 3 z 5

Tak tohle dílko mě nenadchlo

derminator
19.01.2025 1.5 z 5

Nesba mám rád, ale tato kniha doslova musím říct kravina mě vůbec nesedla. Je to takové divné začátek mě trochu bavil pak už nic moc. HH je super série, Království super kniha a zbylé autorovi knihy nic moc, Noční dům mě nezaujal hodnotim negativně 25%, horory nejsou pro mě!

Monika_cz
15.01.2025 5 z 5

(SPOILER) Nečekala jsem nic, jen jsem doufala, že když se jedná z části o horor, že se budu bát. A já se bála. Opět se u Nesba povedlo vcítění do hlavního hrdiny, jako u všech jeho knih, co jsem četla. Kniha je rozdělena do tří částí. U první si říkáte, že se jednal o zajímavý detektivní případ a doufáte, že Richardovi uvěří lidožravé sluchátko. Konečně dojdete uklidňujícímu pocitu, že to vidí i ostatní a najednou začne část druhá. Všechno je jinak. Richard je o 15 let starší a jde na třídní sraz. Najednou se zase opakuje všechno z první časti, i když trochu jinak. Druhá část mi připomíná takové psycho horory, kdy konečně hrdina uteče a najde pomoc, ale není to pomoc. Druhá část je ještě víc magořina. Třetí část, k mému potěšení, odhaluje, co se děje a co se stalo.

Kniha je celá jedna velká smyčka. Na konci jsem se ale musela ptát: “H-h-h-hráblo ti?

100 nejčtenějších knih roku 2024

27.12.2024

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)

02.09.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (30. týden)

31.07.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Noční dům v seznamech

v Mé knihovně209x