Nočný lovec přehled
Chris Carter
Robert Hunter série
Do losangeleskej okresnej márnice privezú telo neznámej ženy. Príčina jej smrti je záhadou. Nijaké jasné stopy, len hrubá niť, ktorou páchateľ zašil obeti najintímnejšie partie. Patológa však najviac zaskočí ohavný predmet, ktorý vrah zanechal v jej tele. Predmet, kvôli ktorému detektíva Roberta Huntera zo zvláštneho oddelenia vrážd stiahnu z iného prípadu, aby sa ujal vyšetrovania. O niekoľko dní nato sa nájde ďalšie telo. Aj táto žena má v sebe zašitý bizarný, dômyselne zhotovený predmet. A zďaleka nie je vrahovou poslednou obeťou. Keď pri pátraní Hunter narazí na prípad zmiznutej ženy, ktorú hľadá ostrieľaná súkromná vyšetrovateľka Whitney Myersová, dospeje k podozreniu, že páchateľ svoje obete unáša a drží ich nejaký čas v zajatí, než ich napokon zabije. Hunter sa čoskoro ocitá v honbe za vrahom, ktorý ho šokuje svojou brutalitou – fanatickým lovcom s desivým tajomstvom, ktorý sa nezastaví, kým každá z jeho obetí nespozná krutú pravdu.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2020 , AktuellOriginální název:
The Night Stalker, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nočný lovec. Přihlašte se a napište ho.
Opět výborný thriller. Autor stále drží vysokou úroveň - napínavý dej, šokující vraždy i zajímavé rozuzlení. Ubírám 1 hvězdu, protože na rozdíl od předchozích překvapivých knih mě řešení napadlo dřív než detektiva. Tato kniha je zkrátka trochu předvídatelná. A pozn. pro překladatele: že by 3 různé osoby používaly slovo anžto, je opravdu hodně nepravděpodobné.
Peckovni dil. U tohoto dilu jsem se fakt i bala. Ale kniha opet dobre napsana. Doporucuju vsema deseti!
Knižní novinky (29. týden)
12.07.2020
„Zapomněla jsi se podívat pod postel.“
Kniha Nočný lovec v seznamech
v Přečtených | 4 301x |
v Knihotéce | 1 093x |
detektivní a krimi romány thrillery USA (Spojené státy americké) sérioví vrazi Los Angeles
2013 | Dvojitý kříž |
2016 | Zloba |
2015 | Jeden za druhým |
2013 | Noční lovec |
2016 | Já jsem smrt |
AUDIOKNIHA
Ano, máme tady už třetí díl s detektivem Huntrem a Gariou, které prostě nejde nemilovat.
Začátek mi vyrazil dech a dlouho jsem ho zpracovávala, protože tohle bych nečekala. Autor dokázal, že jsem se cítila smutná a naštvaná za to, co udělal vrah.
Celý děj je prostě šílený a já obdivuji Chrise, jak si dokáže pohrát s každým detailem.
Mám pocit, že čím další díl, tím je to ještě lepší.
A autidokniha je skvěle namluvená.