O hrochovi, který se bál očkování a jiné pohádky přehled
Miloš Macourek
Pohádky: O hrochovi, který se bál očkování Barborka a cucavé bonbony Bonifác a bratranci Stonožka, boty a ukradený park Jonáš a rybí tuk Zuzanka a písmenka O rozpustilém Arnoštkovi a obyčejné vodě O mrazíku, který maloval barvami Špatně namalovaná slepice Páv je stará primabalerina Žirafa O Kateřince a tlustém svetru
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize O hrochovi, který se bál očkování a jiné pohádky. Přihlašte se a napište ho.
Líbila se mi jen jedna z nich- O mrazíku, který maloval barvami. V ostatních jsem vždy našla část, která oponovala mému přesvědčení, jak by to mělo být.
Pohádku si nejprve sama sobě přečtu a následně večer předčítám dcerce, tudíž ona již slyšela mou úpravu.
já znám jenom Barborka a cucavé bonbony a hroch který se bál očkování takže knihu si nemůžu dát do svých knih ale kdybych měl hodnotit ti dvě bylo by to na 5 hvězdiček a já to taky tak udělám
Kniha O hrochovi, který se bál očkování a jiné pohádky v seznamech
1989 | Mach a Šebestová |
1971 | Pohádky |
2014 | Muriel a andělé |
2009 | Muriel a oranžová smrt |
1989 | 3x Kája Saudek |
Knihu jsem četla před spaním bez úprav 3-leté dceři a moc se líbila. Příjemné pohádky po kterých jsme si vždy ještě o nich povídali. Ilustrace na které se dá koukat a líbí se. Délka pohádek tak akorát, aby se dočetli a ještě zbyl prostor na povídání.