O minutu později přehled

O minutu později
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/434901/bmid_o-minutu-pozdeji-WIH-434901.jpg 4 59 59

Vivienne Shegerová má vše, o čem snila – skvělou práci, perfektní byt a přátele, jejichž životy jsou stejně dokonalé jako ten její. Život prostě nemá chybu. Až do toho osudového odpoledne jejích 27. narozenin. Stačí minuta, nejdelší minuta jejího života a… infarkt. Vivienne stojí zase na začátku a život se jí scvrkl na malé přímořské městečko, kde vyrůstala. Než jí zcela vyprší čas, ráda by odhalila tajemství, které skrývá její minulost. Zdá se však, že některá tajemství je lepší nechat spát. Před třiceti lety byla jejich rodinná farma plná lásky a štěstí. Nikdo netuší, že jeden člen rodiny skrýval po celá léta tajemství. Ovšem jen do chvíle, kdy se Vivienne vrátí domů a začne klást otázky. Netrvá dlouho a na světlo se začíná drát velká lež.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Ikar (CZ)

One minute later, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize O minutu později. Přihlašte se a napište ho.

Enessis
20.02.2025 5 z 5

Škoda, že má tato kniha tak nízké hodnocení. Bylo to krásné a dojemné čtení, které se věnuje dárcoství orgánů, což mi přišlo zajímavé. Příběh mě chytl za srdce a bylo mi líto, že neměl šťastný konec.

pavčape
17.02.2025 5 z 5

Za mě se kniha povedla. Nesoustředím se ve své čtenářské orientaci na sladkobolné příběhy, ale tenhle se mi líbil. Možná proto, že se vymykal obyčejnému klišé. Nebudu popisovat děj příběhu, jen že se odehrává ve více časových liniích. Zpočátku jsem se v nich ztrácela, než jsem si ujasnila, že mezi příběhem Vivienne a Shelley je třicetiletý odstup. Pak to pěkně zapadalo. Postav zde bylo opravdu víc, ale pokud se čtenář soustředí, snadno se v nich orientuje.
Obdivovala jsem nejen vnitřní sílu Vivienne v bojí s nekompromisním osudem, ale hlavně jsem si zamilovala Shelley, krásnou silnou ženu, která dokázala podržet rodinu i přes tragédii, která ji zasáhla. U mě palec nahoru.

marcelaeciF
16.10.2024 5 z 5

Byla to moje první kniha od Susan Lewis. Kniha je zajímavá hlavně tím, že přibližuje problematiku okolo dárcovstí orgánů. Hlavní hrdinku Vivi jsem si rychle oblíbila. Dvě časové linie mi vyhovovaly. A jejich spojení je opravdu povedené. Bohužel konec knihy je smutný. Čekala jsem závěr s dobrým koncem. Ten se bohužel nekonal.

Knižní novinky (49. týden)

29.11.2020

Kniha O minutu později v seznamech

v Mé knihovně113x