O ženách a lásce přehled

O ženách a lásce
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/206783/bmid_o-zenach-a-lasce-206783.jpg 4 72 72

Ženy jsou složeny z mnoha barevných provázků. Člověk nikdy neví, za který má zatáhnout. Ať už zatáhne za jakýkoli, vždy se stane něco, co vůbec nečeká… Nová kniha Edith Holé vypráví silný příběh o ženách, šílených nápadech, vyrovnávání se s vlastním životem, různých druzích lží, ale především o lásce. Autorka opatrně vystřihuje záhyby příběhu tří žen, dvou matek a jedné dcery. Román o surogačním (náhradním) mateřství ukazuje jev, který je díky medicíně už mnoho let možný, není zakázaný, ale ani legislativně zcela upravený, a tak se často odehrává tajně a bez jasných pravidel. Spojení matky a dítěte ovšem není možné přerušit... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize O ženách a lásce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (28)

Madelisi
21.06.2020 2 z 5

Moc pěkná obálka knihy a nevšední zajímavé téma. V první části u Veroniky mi částečně vadila její alternativita, ale nebylo toho moc, tudíž jsem se tím překousala.
Nejvíce spokojená jsem byla u Iloniny části, ta je racionálně uvažující člověk, příběh zde nejvíce plynul.

Sářina část šla, když se popisoval děj. Jinak tu bylo až moc alternativních myšlenek a představ její mysli a pocitů. Dost nevysvětleno. Proč vůbec chodí na terapie? Jak přišla na pouť? Je fakt, že jsem tuto část rychle přelítla, abych dočetla knihu. Tento styl mi nesedl. Myšlenky a pocity přehlušily děj.

MisaK81
21.04.2019 2 z 5

Zajímavé téma, první polovinu jsem přečetla jedním dechem, ta druhá už mě tolik nebavila a jak už zde bylo řečeno, té ezoteriky tam bylo až moc.


Nunynka
08.04.2019 4 z 5

Přečetla jsem ji jedním dechem. Jednu hvězdu ubiram za popis různých cvičení a seancí. To jde tak nějak mimo mě a v knize mě to docela štvalo. Ale jinak příběh,tak nějak ze života.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha O ženách a lásce v seznamech

v Přečtených97x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených10x
v Knihotéce47x
v Chystám se číst40x
v Chci si koupit5x