Oberonova předehra přehled
Kevin Hearne
Kroniky železného druida série
Oberon je borec. Oberon je nejlepší. Oberon je mistr všeho, co dělá. Oberon je pes. Ale to už všichni fanoušci a fanynky železného druida Atticuse dobře vědí. Teď se dozví, že někdy je třeba zapomenout na upíry a naštvané krvežíznivé bohy i bohyně a věnovat se veverkám, pudlicím a no dobře i nějaké té menší válce... celý text
Literatura světová Povídky Fantasy
Vydáno: 2023 , Laser-books (Laser)Originální název:
A Prelude to War, The Purloined Poodle, The Squirrel on the Train, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Oberonova předehra. Přihlašte se a napište ho.
Milé povídky. Příběhy železného druida jsou moje oblíbené a tahle sbírka byla fajn jednohubka.
Fajn povídky a jak už tu zaznělo, doporučuji tu první přečíst, než se pustíte do Nabodnutého.
Ledová kolébka, Odstín smrti a další knižní novinky (49. týden)
03.12.2023
„„Snažila jsem se přijít na to, jak se zbavit tvého znamení, a došlo mi, že nejjednodušší by bylo zbavit se tebe.“ V Lokiho obličeji zkrouceném bolestí se objeví strach, když si uvědomí, že se právě propadl do bezedné jámy plné sraček. „A dokonce z mojí strany ani nejde o sobeckou pomstu. Je to spíš ve prospěch všeobecného blaha, no ne? Přiznal ses mi totiž, že chceš vyhladit veškerý život na Midgardu a začít znova. Jako Gaiina druidka s tím mám trochu problém. Je dokonce mojí povinností zajistit, že k tomu nedojde. Za zločiny, jež jsi spáchal, i ještě horší zločiny, jež plánuješ spáchat, propadáš životem, Loki ohňovlasý. Shledávám tě vinným a odsuzuji tě k smrti.““
Kniha Oberonova předehra v seznamech
2015 | Gaiin štít |
2019 | Útok obrů |
2012 | Proklatý |
2013 | Praštěný |
Nejsem příliš velký příznivec povídek, ale svět Železného druida mám moc ráda. Byly to čtivé jednohubky, přičemž ve dvou je hlavní postavou Oberon, nastávají otec :). Spiknutí veverek, jídlo, jídlo, jídlo, Starbuck, jídlo, jídlo, medvěd, jídlo... (prase a slepice - kvík pro kvok) :o))))