Oberonova ruka přehled

Oberonova ruka
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543356/bmid_oberonova-ruka.jpg 4 280 280

Ve čtvrtém díle ságy Tajemný Amber princ Corwin pátrá po tom, kdo z Ambeřanů otevřel cestu zrůdám Chaosu. Byl to snad zmizelý Oberon? Brand, který podle všeho měl být dávno mrtev? Fiona, která vládne silami, o kterých ostatní nemají ani potuchy? Někdo úplně jiný? Corwin neví, ale musí jednat. Na Amberu se totiž začínají dít hrůzyplné věci. Vstupte s námi do napínavého a složitého světa Stínů! P.S. Pět prvních dílu ságy Tajemný Amber známých jako Corwinovy kroniky, pozvolna směřují k uzavření série.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: audiokniha , Walker & Volf

The Hand of Oberon, 1976

Interpreti: Luboš Ondráček

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Oberonova ruka. Přihlašte se a napište ho.

Denny456
01.08.2024 3 z 5

Amber jem četl, když vyšel poprvé. Tehdy mě to přišlo jako úplná bomba a vzhledem k tomu co vycházelo před tím, tak to bomba taky byla. Bohužel ten text trochu vyčpěl a hlavně jsou jednotlivé knihy dost neuzavřené. V podstatě se v nich nic moc neděje a čeká se na další knihy.

lucyvase4
04.05.2024 3 z 5

Corwin se dozvídá konečně pravdu o království Amber a jeho vzniku. Kdo je jeho přítel Ganelon? Kam zmizel jejich otec? A kdo z jeho sourozenců se spojil s Chaosem?
Další díl, kde není moc děje. Jen se všechno pomalu rozkrývá a připravuje na závěrečnou bitvu.

mnohoknih
27.11.2023 4 z 5

No to se mi ulevilo. Představa, že se příběh bude dál zamotávat, mě dost strašila. Ale stačí zavraždit pár příbuzných a pravda začne vylézat na povrch. Aspoň doufám. Nebo takhle, objeví se pár nových skutečností, které na celou situaci s trůnem vrhnou další světlo. Miláček Corwin zjistí, že jeho intuice se ozývá ve správnou chvíli a že dokáže téměř nemožné. A ten konec? Kdo jste propadl kouzlu Amberu, budete nadšeni. Vy ostatní si řeknete, že to už autor fakt nemyslí vážně :-)

Kniha Oberonova ruka v seznamech