Oběť 2117 přehled
Jussi Adler-Olsen
Případy oddělení Q série
Na břehu Středozemního moře je nalezeno tělo uprchlíka, kterého noviny označily jako „Oběť 2117“. Smrt neznámého muže vyvolá sled nečekaných událostí, jež Asada přivedou na pokraj zhroucení. Musí nejen čelit démonům z minulosti, vyvolaným články španělského novináře, ale také se spolu s Carlem pokusit zabránit zdánlivě nevyhnutelné katastrofě, kterou chystá irácký terorista Ghálib. Podaří se jim to, když se proti nim spikl i čas? Asada známe jako člověka se svérázným smyslem pro humor. Poradí si v každé situaci. Jeho temná minulost nám však prozatím zůstávala skryta. Jak to s ním bylo doopravdy? Osmé pokračování řady detektivních případů z oddělení Q.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2019 , OneHotBookOriginální název:
Offer 2117, 2019
Interpreti: Igor Bareš
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Oběť 2117. Přihlašte se a napište ho.
Konečně se Asad odkopal a my víme, kdo je. Ale bylo to hodně dramatické vysvětlení. A do toho další dramatická linka s Gordonem a Rose. A všechno to spustila jedna fotka mrtvé ženy a jeden novinář na volné noze. Příběh je to hodně špionážní, odkrývá postupy teroristických skupin, hlavně jejich fanatismus a výdrž. Carl tu má taky svojí linku, no spíše linečku. Ale jako obvykle je vždy včas na správném místě. Děj je opravdu hodně napínavý a konec...no, myslím, že v reálném světě by to takhle nedopadlo.
50 nejčtenějších knih roku 2020
26.12.2020
10 nejprodávanějších eknih (leden)
26.02.2020
10 nejprodávanějších eknih (prosinec)
14.01.2020
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Vlastně všechny lidi nenáviděl. Když se k němu někdo moc přiblížil, nemilosrdně odhalil jeho zavrženíhodné vlastnosti nejhorší stránky jeho osobnosti a vysmál se mu.“
„Carl vytřeštil oči. Ten suchar sucharská! Co na něm ty ženské proboha viděly, vždyť to byl takový kašpar! Proč ho prostě nevyhodila? Asad pokrčil rameny,. Velbloudi nemají rádi nová napajedla, Carle. Carl si zkusil vybavit Bjørnovu manželku. Projednou nebylo velbloudí přísloví zas až tak od věci.“
Kniha Oběť 2117 v seznamech
v Přečtených | 1 582x |
2012 | Vzkaz v láhvi |
2012 | Žena v kleci |
2013 | Složka 64 |
2012 | Zabijáci |
2015 | Nesmírný |
Zase to bylo trochu jiné než předchozí díly, ale zase super, napínavé!