Obětovaná přehled
Táňa Kubátová
![Obětovaná Obětovaná](https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/176992/obetovana-xrw-176992.jpg?v=1389716338)
Tajemná bruslařka se objevovala poblíž nového kancelářského komplexu denně přesně ve stejnou dobu a stejně přesně i mizela. Pro Tomáše i pro všechny jeho zaměstnance představovala nečekaný závan lidskosti v oněch moderních prostorách. Navíc z jejího rozevlátého pohybu sálal takový pocit volnosti, až se v Tomáši cosi probudilo. Začal přehodnocovat celý svůj dosavadní život a sám sebe se tázat po smyslu svého snažení. Setkal se s ní o pár let později, a to setkání pro ně oba znamenalo nový začátek, v nějž už ani jeden z nich nedoufal...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Obětovaná. Přihlašte se a napište ho.
![Lofda Lofda](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/149917/m_lofda-aag.jpg?v=1693741377)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Další příjemná knížka od paní Kubátové. Mám její romantické příběhy moc ráda, ani tentokrát nezklamala, i když trochu jsem si říkala, že je to opravdu vyprávění z červené knihovny a takhle "starosvětský" pár aby jeden pohledal.. Každopádně vyprávění z Alp paráda, všechny ty výlety jsem si prošla na mapách v mobilu a nemůžu se dočkat, až se svět zase vrátí do normálu a my se vypravíme do hor, možná třeba k jezeru Achensee.
![Aknel26 Aknel26](https://www.databazeknih.cz/img/users/99_/99047/m_aknel26-oM9.jpg?v=1542386191)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Navzdory hroznému názvu jedna z nejpříjemnějších knížek paní Kubátové. Moc se mi líbilo líčení sportovní dovolené v Alpách. I ty postavy působí jaksi reálněji.
Kniha Obětovaná v seznamech
v Mé knihovně | 27x |