Objevujeme Česko se Špuntíkem Otíkem přehled

Objevujeme Česko se Špuntíkem Otíkem
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544383/bmid_objevujeme-cesko-se-spuntikem-otikem.jpg 5 9 9

Malý cestovatel Špuntík Otík je hlavním hrdinou knihy dětských ilustrovaných říkanek, která zve k poznávání České republiky. Jednoduché básničky s pestrými obrázky ocení děti i jejich rodiče. Knížka napomáhá hravou formou k objevování krás a zajímavostí naší krásné země od Aše až po Hrčavu. Vede děti ke zvídavosti a povědomí o vlasti, která je jim domovem. Vhodné pro předškoláky a malé školáky.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Objevujeme Česko se Špuntíkem Otíkem. Přihlašte se a napište ho.

Radja1
12.11.2024 5 z 5

Pamatujete si na Honzíkovu cestu? Kniha a ilustrace z našeho dětství? Tak tyto vzpomínky ve mně evokuje putování Otíka po Česku. Skvělý nápad, básničky i ilustrace. Děkuji.

Majaja1
25.10.2024 5 z 5

Doporučuji! Ideální dárek pod stromeček.

jaroslav9503
14.10.2024

Neverim, ze dnes dokaze nekdo napsat a nakreslit neco tak pekneho, je to pohlazeni na dusi, jiste deti to potesi krasnymi obrazky a povidanim, kde se dozvi neco zajimaveho a maji se o cem s rodici bavit, je to vyjimecna vec!!!

Kniha Objevujeme Česko se Špuntíkem Otíkem v seznamech

Autoři knihy