Obnažená přehled

Obnažená
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/144225/bmid_obnazena-sRs-144225.JPG 4 1462 1462

Crossfire série

1. díl >

Bol krásny, inteligentný a neskutočne príťažlivý. Priťahoval ma tak ako ešte nikto. Po jeho dotyku som túžila ako po droge, hoci som vedela, že ma nebezpečne oslabuje. Stále som sa spamätávala zo všetkého strašného, čo sa mi v minulosti stalo, a v jeho prítomnosti ožívali zlé spomienky... Gideon si to uvedomoval. Aj on mal svojich démonov. Boli sme jeden druhému ako zrkadlo, ktoré odráža tie najtajnejšie rany a túžby. Putá jeho lásky ma premenili a ja som len dúfala, že muky, ktorých stopy sme obaja niesli, nás naveky nerozlúčia.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Fortuna Libri (ČR) , Fortuna Libri (SK)

Bared to You, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Obnažená. Přihlašte se a napište ho.

HankaJosefiova
11.09.2024 4 z 5

Krásně se to čte, jen mi chybí vysvětlení Gideonových problémů. Jinak je to klasický román o zlém hochovi s mnoha miliony a hodné holce, která má výjimečně taky miliony.
Čekala jsem nějaké výrazné rozuzlení.

Madelisi
29.08.2024 2 z 5

Asi nejsem cílovka, to ovlivňuje mé hodnocení. Příběh o ničem. Asi má být o tom, jak se do sebe muž a žena s psychickými obtížemi zamilují a pravidelně spolu spí.
Navíc se v jejich okolí taky nepohybují normální lidi.
Gideon mi připadá děsivý. Jestli si u sebe v bytě postaví kopii Evina pokoje, tak je to pro mě signál zdrhat co nejdál a ne to brát jako velké vznešené gesto.
Eva by mohla dopadnout dobře, kdyby se na něj vykašlala.
Vadilo mi, že se více nevysvětlily Gideonovy problémy.

sidonka
25.07.2024 3 z 5

Tento žánr moc nevyhledávám, občas je v nějakém čtenářském klubu či výzvě, tak to zkousnu, příběh Gideona a Evy takový nijaký, hodně nápadů, které se nakonec nerozvinuly a přitom by mohly příběh pěkně rozvinout

Černá smečka, Budu ti nablízku a další knižní novinky (48. týden)

26.11.2023

Kniha Obnažená v seznamech