Ochránce v pokušení přehled
Jennifer L. Armentrout
Bratři Cambleovi série
< 3. díl
Alana je specialistka na styk s veřejností, ale její soukromý život není žádné terno. Když kvůli výhrůžným vzkazům od stalkera vyhledá pomoc Chandlera Gamblea, všechno může být jinak. Majitel bezpečnostní agentury má nejen bohaté zkušenosti s ochranou lidí, ale taky libido rozběsněného býka. Chandler se však řídí přísným pravidlem – nikdy nepracuje pro někoho, s kým si to chce rozdat. Zvládne kvůli Alaně skloubit svoje povinnosti a sexuální choutky?... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2024 , XYZ (ČR)Originální název:
Tempting the Bodyguard, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ochránce v pokušení. Přihlašte se a napište ho.
A tretia časť s bodyguardom Chandlerom a "puritánskou, nepríjemnou Alenou " z predchádzajúceho dielu. Opäť pokračujeme v duchu jednoduchosti, aj keď teda tento príbeh obzvláštnila trošku kriminálna záhada. Čo sa týka nejakej profesionality, tak Chandlerovi by som nezverila ani mačku (a to ich nemám rada). Inak bol Chandler taký relatívne vyspelý týpek, nie veľmi rozpracovaný, ani to jeho záhradničenie ospevované sa tam nekonalo. Alena tam bola za zloducha, čo mi prišlo veľmi detinské, ale inak bola celkom zaujímavá. Až teda na to, že zo svojej celoživotnej traumy zo záväzkov sa vyliečila zo noci na deň pomocou zabuchnutých dverí. No, hĺbku tu nehľadajme, ide o jednoduchú sériu ktorá stavila na pikantnejšie scény viac ako na rozpracované postavy. A kto číta dark romance, tak o pikantnosti ani veľmi nehovoríme:) inak je to príjemná, jednoduchá séria na potešenie sa z vypracovaných mužov a žien, ktoré vďaka nim strácajú hlavu a rozum :) také večerné oddychovky.
První díl byl takový průměr, druhý naprosto dokonalý /Chad a Bridget/, no a třetí se zkrátka nepovedl vůbec.
10 nejprodávanějších eknih (červen)
17.07.2024
Prokletí svatých, Plameny války a další knižní novinky (25. týden)
16.06.2024
Královna, Dům na konci ulice a další knižní novinky (24. týden)
09.06.2024
Kniha Ochránce v pokušení v seznamech
2021 | Z krve a popela |
2014 | Počkám na tebe |
2014 | Buď se mnou |
2015 | Zůstaň se mnou |
2014 | Jako led |
Příliš mnoho erotických scén na úkor příběhu a málo vzájemného sbližování Alany a Chandlera. Hodně nenáročné jednorázové čtení. Úplně spokojená nejsem, předcházející díly se mi líbily víc. 2,5 hvězdičky