Očkovanie proti stresu (alebo Psychoenergetické aikido) přehled
Valerij Vladimirovič Sineľnikov
Čo nám spôsobuje stres? Ako sa postaviť k problémom, aby sme v nich videli skôr príležitosť poučiť sa a úspešne kráčať ďalej? Sympatický ruský autor vás naučí, ako sa namiesto obete stať pánom situácie, ako dosiahnuť to, čo chceme, a robiť to tak, aby z toho malo prospech aj naše okolie.
Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2007 , EugenikaOriginální název:
Прививка от стресса, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Očkovanie proti stresu (alebo Psychoenergetické aikido). Přihlašte se a napište ho.
Další skvělé čtení kde se plno dozvíme i návody jak to zvládat...Jak porozumět svým problémům a umět ji proměnit v příznivou..Co dělat , když se něco odvíjí jinak než by jsme si přáli - jak to změnit - a vyhnout se mnohým nepříjemnostem.
Ani nevím co by jsem napsal... Prostě top kniha, která pokud ti padne do rukou, tak si odneseš přesně to, pro co sis přišel + něco navíc.
Kniha Očkovanie proti stresu (alebo Psychoenergetické aikido) v seznamech
2005 | Dohoda s nemocí (kniha první) |
2006 | Očkování proti stresu aneb Psychoenergetické aikido |
2008 | Tajemná síla slova |
2007 | Dohoda s nemocí (kniha druhá) |
2010 | Formule života aneb Jak získat osobní sílu |
DĚKUJU!
Upřímně děkuji za někoho, kdo se takové literatuře věnuje. Vkládá svůj čas do toho, aby těm vyvoleným, kteří si knihu koupí a přečtou, jim to změní pohled na svět!
Úplně nejlepší by bylo, kdyby někoho napadlo touto literaturou nahradit učebnice v školách. Nebo ji minimálně dát jako povinnou četbu na středních školách.
Nikdo mi nevymluví, že pokud si tuto knihu alespoň jednou přečtete (Přičemž jednou je málo!!), tak ji zavřete s hřejivým pocitem na prsou, dobrým pocitem, a myslí plnou pozitivních myšlenek s chutí žít - ŽÍÍÍT!!! žít jinak!
Úžasná kniha, která se stala mým rádcem, která mi pomohla přenést se přes moje nelehké životní etapy!
Proto musím napsat jen velké díky.