Od sebe k sobě přehled
Jan Folný (p)
Náhlá životní změna - nejasná sexuální orientace - náraz jiné kultury. To je počáteční situace mladého hrdiny, který nás s nadhledem a sebeironií provází dvěma roky svého zmateného a bouřlivého života v Irsku.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Od sebe k sobě. Přihlašte se a napište ho.
![KláraH. KláraH.](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Moje první od autora. Wow, to je teda jízda, najednou mi můj život přijde až nudný! Dokážu se vcítit do pocitů, ale dělá mi problém pochopit tu promiskuitu. Přitom nechci věřit, že to v takovém měřítku běžně funguje , ale podle knihy to tak opravdu vypadá. Na druhou stranu, je to ich forma, tedy tu nelze generalizovat. Takže vlastně cajk.
57 nových eknih zdarma ke stažení
22.02.2021
Kniha Od sebe k sobě v seznamech
v Mé knihovně | 54x |
homosexualitaAutorovy další knížky
2013 | ![]() |
2018 | ![]() |
2010 | ![]() |
2022 | ![]() |
J. Folný mě trochu irituje, ale do určité míry mi z jeho knih vždycky něco uvízne v paměti. Jeho příběhy mi jsou v lecčems bližší než nějaká přeslazená MM romance, protože jsou alespoň ze života. Paradoxně jsem si jeho první knihu přečetl až teď. Asi do poloviny jsem si říkal, proč to vůbec čtu, ale nakonec jsem za to celkem rád.