Odbočka v lesích přehled

Odbočka v lesích https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/486604/bmid_odbocka-v-lesich-STd-486604.png 4 826 826

Parta přátel vyrazí na dovolenou do opuštěné oblasti Beskyd. Po vydařeném začátku volna se ovšem všechno zvrtne v momentě, kdy narazí na neudržovanou odbočku v lesích. Podle navigace by mělo jít o zkratku vedoucí přímo k cíli, k ranči, kde mají být všichni ubytovaní, ručně psaná poznámka na staré turistické mapě ale před touto cestou varuje. Stmívá se a připozdívá, někteří sice váhají, ale nakonec se skupina odbočkou vydá. Nikdo z přátel v této chvíli ještě netuší, jak hluboce budou svého rozhodnutí litovat. Les skrývá tajemství a projít skrz se jen tak někomu nepodaří. Dobrodružství začíná, ale rozhodně ne takové, o jakém by někdo z party snil.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odbočka v lesích. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (284)

Amitiel76
22.05.2024 5 z 5

Mé první setkání s autorkou, a za mě tedy opravdu palec nahoru.
Kniha mě dostala. Měla velmi rychlý rozjezd, a člověk se nemusel prokousávat spoustou nudné vaty. Krátké kapitoly posouvaly děj velmi rychle kupředu. Tísnivá atmosféra houstla s každou další stránkou, a zalézala vám pod nehty. Dokonalé kulisy pro hororový thriller. Hluboký les, nikde ani živáčka, žádný mobilní signál, stará mapa s varováním a GPS navigace, která vlastně ani nefunguje. A k tomu se vám ještě porouchá auto, které neumíte opravit. A pak vám dojde, že jste skutečně zabloudili. Nemáte ani tušení kde jste, a kudy dál... Šestice přátel o takovéhle dobrodružství nestála ani omylem. Jejich cesta za dovolenou na odlehlém ranči v Beskydech, se stává noční můrou.
Při čtení jsem skutečně zadržovala dech a cítila mrazení v zátylku. Chvílemi jsem se i nejistě ohlížela přes rameno :-) A vůbec nevadilo, že nešlo o žádnou vyvražďovačku ve stylu "Pachu krve". Tím lépe. Méně mrtvol, více plíživého strachu. I když musím říct, že o co jde v lesích, jsem tušila od poloviny knihy. A tipla jsem dobře. Konec knihy poskytl reálné a dobře podané vysvětlení.
Tleskám autorce a dávám pět bodíků.

Moudd
21.05.2024 5 z 5

Z autorčiných knih se mi tahle líbila nejvíc.
Opravdu čtivý, napínavý, záhadný příběh plný tajemna, který má racionální vysvětlení. Za mě plný počet hvězdiček,moc jsem si to užila.


sadlo
20.05.2024

Musím říci, že mne děj " chytnul". Byla jsem zvědavá , jak autorka vysvětlí vzniklou hororovou situaci. Povedlo se jí to.

všechny komentáře

Související novinky (5)

100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022


10 právě čtených knih podle uživatelů (květen)

15.05.2022


E-knihy s jarní slevou až 40 %

25.04.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Odbočka v lesích v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených1 004x
ve Čtenářské výzvě272x
v Doporučených32x
v Knihotéce203x
v Chystám se číst463x
v Chci si koupit116x
v dalších seznamech14x