Odposlechnuto v Praze přehled

Odposlechnuto v Praze https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383545/odposlechnuto-v-praze-mgQ-383545.jpg 4 105 105

Odposlechnuto v Praze série

1. díl >

Facebooková skupina Odposlechnuto v Praze zachycuje běžné i jedinečné příhody lidí pohybujících se v hlavním městě. Skupina má aktuálně více než 90 000 členů, kteří ročně sdílejí tisíce veselých „odposlechnutí” plných dětské upřímnosti, zajímavých mezilidských zápletek či životních příběhů, jež vygradovaly do mnohdy až naprosto nečekaných a neuvěřitelných situací. Kniha obsahuje ty nejlepší příspěvky a hlášky sdílené ve facebookové skupině Odposlechnuto v Praze.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odposlechnuto v Praze. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (26)

Vidlička
01.09.2023 3 z 5

Prostě život!

Geldar
25.08.2022 5 z 5

Knihu jsem kdysi zakoupil jako přispěvatel v rámci kampaně na její výrobu a stále mi dělá radost. Leží mi jen tak na stolku, občas ji otevřu a náhodně nalistuji dva až tři "odposlechy" pro projasnění dne. Obsahuje ty nejlepší příspěvky ze stejnojmenné zábavné skupiny na jedné sociální síti. Nejvíce se nasměje mé sarkastické já. :) Určitě stojí za pochvalu i grafické zpracování (zobrazení počtu lajků, komentářů, sdílení pod každým příspěvkem), zejména zaujme umělecké ztvárnění obálky, která hravě a s nápadem vystihuje název a téma knihy. Mimo jiné výtěžek z prodeje knihy byl věnován na podporu lidí se sluchovým handicapem. Nelze hodnotit jinak než za 5, ale ne jako ve škole. :)


RMarkéta
22.04.2022 5 z 5

Bezva výplach mozku. Taková milá odpočinková jednohubka. Smála jsem se tak, až mi z toho vyhrkly slzy. Pak mi lehce zatrnulo, protože bych se tam taky mohla najít. Pohybuju se na Smíchově, Andělu, přilehlém okolí a i trochu na Vinohradech. Samozřejmě metrem a tramvají. Tam některé rozhovory vážně stojí za to. Nejvíce mě bavily bezprostřední dětské hlášky. Ty se nedají vymyslet. Mluvidla jsou prostě nebezpečná zbraň, na kterou bohužel neexistuje zbrojí pas. :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Odposlechnuto v Praze v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených161x
ve Čtenářské výzvě51x
v Doporučených7x
v Knihotéce52x
v Chystám se číst55x
v Chci si koupit19x