Odvrácená tvář lásky přehled
Zuzana Francková
Mít sladkých sedmnáct, prožívat velkou lásku, co víc by si ještě mohla vůbec Simona přát? Jenomže láska má i odvrácenou stranu, temnou a smutnou a někdy stačí jen chvilka a ze šťastné dívky je rázem uzlíček nervů. Trvá potom hodně dlouho než zrada přebolí a Simona najde znovu chuť žít. A kdo ví, jestli se jí to vůbec ještě podaří...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odvrácená tvář lásky. Přihlašte se a napište ho.
Spisovatelka v knize hezky vystihuje spoustu věcí mnoha rodin. Dobře vystihla dětství matky a tím i její vliv na výchovu dcery Simony.
Jednou jsem hlídala se švagrem jeho vnuky a on je pořád peskoval, zvyšoval hlas, ale vím, že by pro ně udělal první, poslední. Řekla jsem,, že by se měl chovat jinak a tehdy se mi svěřil, že , když se narodil až po smrti svého táty, maminka musela poslouchat jeho babičku, která je strašně bila, takže mi odpověděl: " Je to velice smutné, protože já jsem lásku a objetí nedostával, takže já sám toto neumím.
Celkem zajímavá knížka. Kniha nevypráví jenom příběh Simony, vypráví příběh její matky, která má vážnou nemoc, příběh otce, který opustil svou rodinu, příběh Davida, který udělal obrovskou chybu a přišel tak o Simonu. Za chyby se hold platí.
Kniha Odvrácená tvář lásky v seznamech
2009 | Osudová láska |
2006 | Zlatá klec |
2007 | Příliš brzy dospělá |
2003 | Hraběnka |
2001 | Vrať se, Cilko! |
Mně se knížka líbila, sice to nebylo nic úžasného, ale stálo to za přečtení.