On přehled
ONE (p)
One-Punch Man série
King je hrdina třídy S označovaný za nejsilnějšího muže na Zemi, před kterým se strachy třesou dokonce i příšery. A na něj nyní tajemná organizace posílá zabijáka... Pomůžou Kingovi z nejhoršího Saitama s Genosem?! Šokující Pravda o Kingovi vychází najevo!
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize On. Přihlašte se a napište ho.
Jsem hodně ovlivněný anime, proto mě tenhle díl úplně nenadchnul. Vše totiž stojí na odhalení Kingova tajemství, no a když ho víte, jde jen o typickou rubačku. Mimochodem, měl jsem pocit, že se změnil kreslíř, panely byly takové výraznější a přehlednější.
Tak toto ma riadne pobavilo. Celý príbeh s Kingom i jeho charakter boli zábavné. Manga má otvorený koniec, tak som zvedavý, čo predvedie nový zloduch, ktorý sa v závere predstavil.
Čo sa týka extra príbehov, tak pri prvom o tej mačke sa musím spýtať, či má ONE zlé skúsenosti s deťmi? Zase je tu dieťa a zase je to drzý spratek potrebujúci jednu výchovnú.
Druhý príbeh potom ničím výrazný, proste Saitama a Genos sa chcú v kľude najesť a pritom musia poraziť skupinku zlých bojovníkov. Najlepšie na tomto príbehu je asi to, že si tu malú rolu strihne ten zloduch zo záveru hlavného príbehu, ako ho spomínam v odseku vyššie.
Predchádzajúce diely ma až tak nestrhli, preto som rád, že sa to tomuto dielu podarilo a ja znova môžem nasoliť 4 hviezdičky.
Tlukot tisíců srdcí, Šťastně až do smrti a další knižní novinky (23. týden)
04.06.2023
Kniha On v seznamech
2021 | Jednou ranou |
2022 | Obří meteorit |
2021 | Tajemství síly |
2022 | Zvěsti |
2022 | Sláva poraženým |
Po velkém souboji je toto spíše odpočinkový díl. Saitama si našel nového kámoše, se kterým si může zahrát hry.
A taky vidíme někoho, kdo dokáže Saitamu zranit. Jo, za mě je to rozhodně milovník koček :)