Vo tom to není! přehled
ONE (p)
One-Punch Man série
Garó, člověk, jenž se zhlédl v příšerách, podnikl výpad proti Asociaci hrdinů! Přítomné hrdiny rozdrtil a zmizel, ale o co mu vlastně šlo?! A Saitamu doma zase navštěvuje Vánice, hrdinka držící první příčku třídy B. Má v plánu si v žebříčku níže postaveného Saitamu podrobit, avšak...
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vo tom to není!. Přihlašte se a napište ho.
Proč mě vlastně tahle série pořád baví? Je to pořád dokola, ale zároveň tak nějak tajně čekáte, kdy se něco zlomí. Kdy Saitama dostane po puse. Teď, nebo příště? Nebo nikdy? A to mě táhne dál ve spojení se super humorem.
Minulá kniha končila zaujímavým nástupom Garóa na scénu. A v tejto predvádza, prečo by sa hrdinovia mali báť. Je silný, nebezpečný a taktiež dostaneme trocha z jeho motivácie, ktorá je prinajmenšom zaujímavá. Som zvedavý, či sa v budúcich dieloch nejak rozvinie.
Ale nie je to len o ňom. Za Saitamom príde Vánice a ja som čím ďalej tým viac presvedčený, že títo ,,hrdinovia" majú bližšie k tým zo série Boys, než k hrdinom od Marvelu či Dc. A Genos sa pobije so Sonicom. Oba boje sú prehľadné a zábavné.
Humor taktiež funguje. V tomto bode musím hlavne vyzdvihnúť bonusový príbeh ,,Trampoty Tými Vánice", ktorý ma vážne pobavil.
Celkovo sa jedná o dobrý nadupaný diel.
P.S.: Nemyslel som si, že čo sa týka Vánice a Smršte, tak Smršť je tá strašia. To ma mierne prekvapilo.
Zahrada slibů a lží, Do ráje a další knižní novinky (38. týden)
17.09.2023
Kniha Vo tom to není! v seznamech
2021 | Jednou ranou |
2022 | Obří meteorit |
2021 | Tajemství síly |
2022 | Zvěsti |
2022 | Sláva poraženým |
Tak tohle bylo naprosto skvělý. Opět hezká a nekomplikovaná zábava!
Asi je to tím, že pokaždé když je na scéně Sonický Sonik, tak je to prostě pecková zábava. A že tentokrát to rozjel obstojně :D ne, vážně, on se prostě kus pořádnýho materiálu. Navíc tentokrát "vyjednává" jak Saitama, tak i Geinos, a když se jejich "komunikační cesty" zkříží, tak je to ještě větší zábava. Což je docela paradox. Použit tohle slovo k popisu, protože se jedná o trochu vážnější díl, než je u série obvyklé. Příjemné zpestření :)
PS: Ve vydání, které jsem četla, pokud to není ve všech, je milá chybka ohledně skladání stran. A zrovna v dost zájímavé části :O