Operace Petragun přehled

Operace Petragun
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533513/bmid_operace-petragun-65e5a41294c58.jpg 5 373 373

Legie série

Přišel čas spojit síly. Na konci vesmíru se nachází mocná civilizace, která vede se Společenstvím dlouhou a tvrdou válku a formující se lidské legie si potřebují získat své místo na slunci a ukázat, že mohou být platné v boji. Plukovník Batista a kapitán Moravec se proto rozhodnou pro riskantní akci v místě, kde to enlilové nejméně čekají. Sázky jsou totiž zatraceně vysoké. Ví to i Rudý vrabčák, jehož tajemství bude na čase rozlousknout. A také umíchat pár opravdu dobrých drinků. Posádku Kraksny čeká tvrdá práce a opětovné setkání s petragunem, tancem, který je prý starý jako vesmír sám.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Operace Petragun. Přihlašte se a napište ho.

Tomas20042004
02.12.2024 5 z 5

Ďalší diel s vesmírnou bandou na čele s kapitánom Moravcom.
Príbeh je ako inak napísaný pútavo a stránky som doslova hltal. Prečítané som to mal asi na 3x.
Tento krát nás príbeh zavedie do vesmírnych lodeníc kde sa chystá " Operace Petragun" .
Koniec príbehu bol podľa mňa dosť urýchlený. Podľa mňa si to zaslúžilo trochu viac stránok.
Určite jedna z najlepších kníh zo série. Už sa teším na ďalšiu časť.

Tamten
17.11.2024 4 z 5

Nadprůměrný díl série, u kterého často nevíte, kam se vyvine.

bekule
06.11.2024 5 z 5

Skvělá těžce návyková série, a tento díl jeden z nejlepších i když ten infarktovej konec....no naštěstí jsem to přežila já i ona.

Space opera Legie - to nejlepší ze dvou stylů

05.12.2023

10 nejprodávanějších eknih (březen)

13.04.2023

10 nejprodávanějších knih (13. týden)

05.04.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

O co, že bude její kloaka přesně pasovat na můj panachýn?

Smradlavé věci s minimální inteligencí nemůžou být členem posádky.

Bojím se sebe. Duše každého z nás je náš největší nepřítel.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Operace Petragun v seznamech