U Devíti draků a jedné ovce přehled

U Devíti draků a jedné ovce
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418390/bmid_u-deviti-draku-a-jedne-ovce-yLf-418390.JPG 3 49 49

Opravář osudů série

Opravář osudů George Novak žije šťastným životem – má svou přítelkyni Luci Milenu i kamarády v hostinci U Devíti draků a jedné ovce, takže si na nudu rozhodně nemůže stěžovat. Na čistém nebi se ale začnou objevovat mráčky – Luci Milena má jiné představy o životě než George a tráví s ním čím dál méně času. Vtom se však objeví staří známí a rozehrají s Georgem hru, jakou by nečekal. To vše za zvuků kopyt kavalérie, dunění kanonů a drnkání ukulele. Vítejte U Devíti draků a jedné ovce!... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Argo

Nine Dragons and a Sheep, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize U Devíti draků a jedné ovce. Přihlašte se a napište ho.

ZuzziŠ
01.08.2024 4 z 5

Je to zvláštní proměna autora - skoro jako kdyby se probudil a zjistil, že se z něj stal brouk.
A vypořádá se s tím tak, že se chová jako brouk, baví ho to a současně zůstává tím laskavým Fulghumem.

PS: na zadní straně je obrázek RF s prvním dílem a na pozadí Hradčany. Můj syn vždy, když tu fotku vidí, tak na RF ukazuje a říká "Tsu, zsu", což jsem měla pocit, že je zvuk pro osla...ale netváří se, že mu rozumím. Tak nevim.

Skodinka89
01.09.2022 1 z 5

Pravda je, že první díl jsem nečetla. Tudíž mám k tomu neutrální postoj.
Rozhodně tento výtvor bych si asi fyzicky nepořídila do knihovničky

Dandulka
27.07.2022 5 z 5

Skvěle napsané. Bylo mi sympatické, že se celá kniha odehrávala v Praze. Sice s americkým nádechem, ale přece jen v Praze. Super čtení.

Kniha U Devíti draků a jedné ovce v seznamech