Opravdové jídlo - Real Food Projects: 30 dovedností, 46 receptů, pěkně od nuly přehled
Kate Walsh
Opravdové jídlo je příručka, která vás seznámí s třiceti základními kuchařskými dovednostmi a umožní vám získat opět vztah k tomu, co jíte. I když jste naprostý kuchařský analfabet, velmi brzy si můžete stloukat vlastní máslo a mazat si ho na domácí nehnětený chléb, grilovat klobásky vlastní výroby a používat to nejčerstvější sezónní ovoce k výrobě vlastní šťávy. Pokyny doprovázené fotografiemi vás povedou krok za krokem od začátku až do konce. Už dlouhou dobu přijímáme tvrzení, že domácí příprava jídla je těžká, náročná na čas a vlastně za to ani nestojí. Ale Kate Walsh, kuchařka samouk a zastánce trvale udržitelného rozvoje, si dobře uvědomuje, že naučit se pár základních pokrmů pěkně od nuly a používat při jejich přípravě čerstvé lokální a sezónní suroviny je tím nejlepším způsobem, jak zlepšit nejen vlastní zdraví, ale i zdraví našeho celého potravinářského systému. A navíc to skvěle chutná!... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2016 , OmegaOriginální název:
Real Food Projects, 2016
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Opravdové jídlo - Real Food Projects: 30 dovedností, 46 receptů, pěkně od nuly. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)
Podrobné, jasné a přehledné návody pro každého, kdo chce mít jídlo od základu. Praktická kniha pro všechny biomamky a ekoaktivisty, ale také pro obyčejné lidi, kteří si rádi pochutnají na jídle tak, jak má chutnat. Většinu už asi znáte, ale návody jsou fakt povedené a opakování je matka moudrosti....
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Opravdové jídlo - Real Food Projects: 30 dovedností, 46 receptů, pěkně od nuly v seznamech
v Přečtených | 10x |
v Knihotéce | 14x |
v Chystám se číst | 8x |
v Chci si koupit | 1x |
Autorovy knížky
2016 | Opravdové jídlo - Real Food Projects: 30 dovedností, 46 receptů, pěkně od nuly |
Krásná kuchařka,ale ideální spíše pro opravdové poctivé kuchaře,kteří si spoustu surovin hodlají přichystat sami doma. Skvělé ilustrace i recepty. Jen dost časově i náročné. Rozhodně není ideální pro všechny.