Ostří ozvěny přehled
Vladimír Šlechta
Všechno na Mars - Oggerd série
V postkatastrofickém světě po druhé energetické válce se lidé teprve snaží opět ujmout vlády. Není to jednoduché, brání jim v tom nejen příroda vyvedená z rovnováhy, mutanti, ale i malá populace přeživších. A také to, že sami lidé se příliš nezměnili. Okcianové útočí na výspu civilizace, pevnost Holztürme. Bojovník Oggerd, herold Pěnkavka Gowery a technolog Hal Hargo doprovázejí karavanu s potřebným materiálem. Podaří se jim odrazit jejich první útok. Jenže… Kdo jsou okcianové? Proč chtějí zabíjet? Jsou inteligentní? A jakou roli v tom všem hraje podivná hora Tanečník?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ostří ozvěny. Přihlašte se a napište ho.
Hodnotím už nové, jak píše autor, revitalizované , vydání. Oproti Střepům z Apokalypsy obrovský posun vpřed. Příběh, celý svět i postavy moc fajn a celé se to moc dobře četlo. Nemůžu srovnat se starým vydáním, i když ho vlastním, nikdy jsem ho nečetl a čekal na nové vydání. Jdu na další díl.
Gower se snaží ubránit karavanu s materialem který lidé nutně potřebují.První útok zdárně odrazí a společně s ostatními očekávají co se bude dít dál.Ocianové se nevzdávají a první neúspěch je neodradí..Co to je za stvoření a co chtějí udělat s lidmi.
Pozlacená, Všemi smysly a další knižní novinky (30. týden)
21.07.2024
Kniha Ostří ozvěny v seznamech
2000 | Krvavé pohraničí |
2010 | Střepy z Apokalypsy |
2005 | Nejlepší den |
2013 | Zahrada sirén |
2015 | Tajemství Morie |
Dokonalá kniha, na kterou určitě nikdy nezapomenu. Díky, bylo to super.