Ostrov šedých mnichů přehled

Ostrov šedých mnichů
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532205/bmid_ostrov-sedych-mnichu-65ccbf7bda295.jpg 4 1696 1696

Josef Bergman série

Josef Bergman #4 Detektivní příběh dvojnásobné držitelky ceny Jiřího Marka, tentokrát k poslechu! Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena a i po jedenácti letech zůstává její vrah neodhalen. Televizní reportér Johan Rutten se rozhodl, že tímto případem zahájí nový cyklus reportáží o neobjasněných vraždách – ale krátce po svém příjezdu na ostrov byl zavražděn. Má oba činy na svědomí stejný pachatel?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ostrov šedých mnichů. Přihlašte se a napište ho.

GaleW
07.03.2025 4.5 z 5

Tentokrát byl příběh ovlivněn tím, že Josef Bergman nebyl v práci, ale "na dovolené", proto za mě trošku slabší, než ostatní díly, které jsem ze série četla, ale i tak byla knížka poutavá, zajímavá a určitě nelituji jejího přečtení.

Katka1974
02.03.2025 4 z 5

Další napínavá detektivka od Klevisové. Líbilo se mi, že se to odehrává na ostrově v Holandsku, úplně jsem viděla to černé nebe, rozbouřené moře a duny písku. Děj byl skvělý. Proplétají se tady vražda z minulosti se současností a to rozuzlení, skvělé. Já to prostě miluju.

marky7
25.02.2025 4 z 5

Jako u všech ostatních knih Michaely Klevisové šlo o velmi čtivý a napínavý děj, plný různých potenciálních motivů vražd a s nečekaným rozuzlením. Jediné co mi na knize trochu vadilo bylo, že tam za mě bylo několik nerealistických aspektů děje, to mě trochu kazilo dojem.

Knižní novinky (30. července - 12. srpna)

30.07.2018

Kniha Ostrov šedých mnichů v seznamech

v Přečtených2 418x
v Mé knihovně490x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)