Osudné svedectvo přehled
Robert Bryndza
Inspektorka Erika Fosterová / Erika Fosterová série
Detektív šéfinšpektor Erika Fosterová sa počas večernej prechádzky v okolí svojho nového domu v Blackheath ocitne na mieste činu. Brutálne zavraždenou ženou je Vicky Clarkeová, ktorá mala svoj vlastný podcast o skutočných zločinoch. Po tom, čo sa Erika pripojí k vyšetrovaniu prípadu, zistí, že Vicky pracovala na novej epizóde podcastu o sexuálnom predátorovi. Jeho slabosťou boli mladé študentky v okolí južného Londýna, a než sa k nim uprostred noci vlámal, vždy ich najprv dlho sledoval. Keď Erika zistí, že všetky Vickine poznámky a zvukové nahrávky z jej bytu v dobe jej vraždy záhadne zmizli, začína jej byť jasné, že Vicky musela byť len krok od zistenia totožnosti útočníka, ktorý ju zrejme zavraždil, aby ho neodhalila. Náhle však prichádza šok a Erika musí prehodnotiť všetko, čo si do tej doby o Vicky myslela a vedela. S obmedzeným množstvom indícií a len s minimom dôkazov potrebuje nájsť vraha skôr, než znovu udrie.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2022 , CosmopolisOriginální název:
Fatal Witness, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Osudné svedectvo. Přihlašte se a napište ho.
Vzhledem, k tomu, že brzy budu číst novou knihu s Erikou, tak jsem si připomněla předchozí, nyní formou audia. Ten konec jsem si vůbec nepamatovala.
Erika Fosterová se vrací ve velmi vyrovnané formě.
Kombinace prostředí podcastové produkce a divadelní školy je osvěžující i příběhově nosná, a ústřední vyšetřovatelce se (snad) začíná dařit i v osobním životě. Velmi příjemná, navíc rychle odsýpající záležitost. Bryndza jede!
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)
02.09.2024
100 nejčtenějších knih roku 2023
27.12.2023
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2023)
01.09.2023
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Ocenění knihy (1)
2022 -
Český bestseller
(Překladová beletrie pro dospělé)
Kniha Osudné svedectvo v seznamech
v Přečtených | 2 511x |
detektivní a krimi romány thrillery tajemství romány
2016 | Dívka v ledu |
2017 | Noční lov |
2019 | Kanibal z Nine Elms |
2018 | Do posledního dechu |
2017 | Temné hlubiny |
Chudák Erika, málem zaplatila životem za odvahu a rozlousknutí kriminálního zločinu. Další Bryndzova krimi z Londýna, se slovenskou vyšetřovatelkou Erikou a jejími novými začátky.