P.S. Nenávidím ťa přehled
Winter Renshaw
Milý Isaiah, pred ôsmimi mesiacmi si bol vojak odchádzajúci na misiu a ja iba čašníčka, ktorá Ti priniesla palacinku navyše. Dívala som sa na Teba trochu dlhšie než na iných a dúfala, že si to nevšimneš. Ale Ty si si to všimol. Pred Tvojím odchodom sme spolu strávili týždeň, ktorý nám zmenil život. Na ôsmy deň sme sa rozlúčili a na poslednú chvíľu si vymenili adresy. Schovala som si všetky Tvoje listy. Pred pár mesiacmi si sa však odmlčal. Neskôr si sa sčista-jasna objavil u nás v kaviarni a správal si sa, akoby si ma v živote nevidel. Takmer som sa do Teba a Tvojej nádherne komplikovanej duše zaľúbila. Takmer. Dúfam, že si mal na to dobrý dôvod. čašníčka Maritza P.S. Nenávidím Ťa a tentoraz... to myslím vážne.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , Ikar (SK)Originální název:
P.S. I Hate You, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize P.S. Nenávidím ťa. Přihlašte se a napište ho.
Tak tohle dílko se moc nepovedlo.
Kniha byla naprosto nudná, nezáživná. Zvládla jsem to asi do poloviny, ale poměrně dobrý nápad byl zpracovány dost nečtivě. Postavy nic moc, rozhovory neatraktivní.
Odkládám.
Hledala jsem oddechové čtení. Nakonec šlo asi až o moc velkou oddechovku. Co se mi v knize líbilo byla jména hlavních postav, ta byla opravdu originální.
Začátek byl docela slibný, ale pak to jen ztrácelo a ztrácelo. Necítila jsem žádnou chemii, příběh byl napsaný, jak kdyby to psala 12ti letá holka. Konec nebyl ani dojemný, bylo to napsané tak uměle, že to nebudilo žádné emoce.
Neříkám, že už od autorky nic nepřečtu. Já jsem takovej masochista, že když hledám něco u čeho nemusím přemýšlet, tak ráda sahám po jakékoliv romantice. Takže možná někdy příště a třeba to bude lepší.
10 nejprodávanějších eknih (duben)
02.05.2019
Kniha P.S. Nenávidím ťa v seznamech
2019 | PS: Nesnáším tě |
2018 | Nebezpečná iluze |
2018 | Absint |
2019 | PS: Chybíš mi |
2021 | Válka s láskou |
Mě se kniha četla dobře, dej předvídatelný, ale to je u všech knih tohoto typu, takže já jsem od knihy dostala to, co jsem očekávala