Padesát odstínů temnoty přehled

Padesát odstínů temnoty
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/235649/bmid_padesat-odstinu-temnoty-235649.jpg 3 5039 5039

Poté co Anastasia Steeleová na vlastní kůži pocítí, jak temná jsou tajemství Christiana Greye, opouští ho. Přese vše, co se mezi nimi stalo, na něj stále nemůže zapomenout. Když jí tedy Christian předloží novou smlouvu, nemůže odolat a vrací se k muži, kterého miluje. Postupně odhaluje všechna tajemství a zjišťuje, že jeho padesát odstínů šedi je temnějších, než si kdy dovedla představit. A zatímco Christian bojuje se svými démony, Ana musí učinit nejdůležitější rozhodnutí ve svém životě…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , XYZ (ČR)

Fifty Shades Darker, 2011

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Padesát odstínů temnoty. Přihlašte se a napište ho.

martianekk
předevčírem 3 z 5

Druhý díl série Padesáti odstínů mi připadal lepší než první. Navíc je zde napínavá zápletka, gradace a psychologický vývoj. Oddechové čtení.

anebar
27.10.2024 3 z 5

Dočetli jste první knihu a teď zoufáte nad recenzemi, zda číst další?

Že vám něco v prvním dílu chybělo k dovysvětlení? Ano! V této knize příběh nabere na obrátkách.

Držím se však hodnocení prvního dílu, je to naivní kniha pro začínající čtenáře erotické literatury. A to, jestli jím jste, víte jen vy.

Dom95
14.10.2024 5 z 5

Ale to vůbec nebylo špatné! Oproti prvnímu dílu je zde i nějaký zvrat a hlavně zápletka. Jasně - tuctová, ale i tak je to oproti prvnímu dílu stokrát lepší. První polovina knihy je sice stále dokola: "Musíš jíst!" a "Grr, zlobím se!" a její: "On se zlobí, nemiluje mě, myslí to vážně?, jak to mám brát?", ale druhá polovina knihy to zachránila.

Prodeje trilogie Padesát odstínů překročily hranici půl milionu výtisků

11.02.2015

Tři stovky lidí přišly večer pro Padesát odstínů temnoty

25.01.2013

Knižní novinky (22. - 31. 1.)

21.01.2013

Ocenění knihy (1)

2013 - Český bestseller (Erotická literatura)

Kniha Padesát odstínů temnoty v seznamech

v Přečtených9 557x
v Knihotéce1 524x