Pákistánská princezna přehled
Monika Wurm
Kniha je strhujícím příběhem krásné Slovenky Angeliky. Dynamická dívka, žijící ve Vídni, přijímá lukrativní nabídku stát se modelkou v krajině, která jí nahání hrůzu. Všechno se však zdá být zpočátku ideální, kdyby ovšem nebyla unesena neznámým pachatelem. Ten ji drží několik dní spoutanou a se zavázanýma očima. Šokující odhalení nastane, když ji únosce přinutí, aby si ho vzala za manžela... Nechte se ovládnout vášní, drsnou láskou a spalující nenávistí hlavní hrdinky v zemi, která není k ženám právě přátelská. Práva na zfilmování příběhu koupila Anglie.... celý text
Romány Pro ženy Literatura slovenská
Vydáno: 2016 , BránaOriginální název:
Pakistanská princezná, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pákistánská princezna. Přihlašte se a napište ho.
Nezvládla jsem to dočíst. Zatím odloženo, třeba se ke knize vrátím později, třeba až nebudu mít co číst.
Kniha Pákistánská princezna v seznamech
láska napětí Orient Pákistán únosy
2015 | Rockové tango |
2018 | Hvězda nad arabským peklem |
2017 | Rockový sen |
2014 | Pakistanská princezná |
2016 | V zajatí vášne |
Pěkná pohádka, které by člověk mohl i věřit, že tomu tak bylo doopravdy. Bohužel asi pravda je, že skutečnost by asi byla jiná. Přesto se mi kniha líbila a četla jsem ji jedním dechem. Zavedla nás do světa exotiky a bohatství, o kterém se člověku ani nezdá.