Hříšníci přehled
John Ringo , Larry Correia
Paměti lovce monster série
Když se New Orleans vymkne kontrole, je jeden z elitních Lovců monster, Chad Gardenier, přeložen, aby trochu píchnul Hoodoo komandu v jeho boji s temnotou. V New Orleans se každý úplněk objevuje půl tucet nových vlkodlaků, k tomu stínoví démoni, hoodoo nekromanti nebo po dvou chodící patnáctimetroví krokodýli. A upírů je tam více než na koncertě gotiků… Prostě Orleans v osmdesátkách dává pojmu „Peklo na Zemi“ úplně nový význam. Chad má sice díky tomu příležitost získat astronomické odměny z Fonasilu, ale má to malý háček – pokud si je chce užít, musí hlavně přežít!... celý text
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2017 , Fantom PrintOriginální název:
Sinners, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hříšníci. Přihlašte se a napište ho.
Tohle už bylo trochu jiné, více akční. Objevují se staří známí, tedy těm co četli nejdříve LM, kteří tu jsou mladí. Jo, baví mě to.
(SPOILER)
New Orleans dalo Pamětem šťávu, kterou první díl zoufale postrádal. Chad je sice stále stejný, ale město, lidé, hoodoo, boduje. K tomu se mnohem víc zapojí i další postavy LM, Earl, Ray III a IV a Milo. Dočkáme se nebývalého vzedmutí temných sil, tuny vlkodlaků, upírů, zombií a dalších potvor, kifo červi, Sobek a realitní agentka madam Courtney s drsnými gangy nosičů.
Hoodoo město a Hoodoo komando mají naprosto neobvyklé a skvěle se čtoucí vztahy s agenty UPKM i policie, škoda, že hlavní bitka tohle všechno přeorá.
Tenhle díl je skvělý, kdyby se třetí nesl v podobném duchu, jásala bych. Jenže závěrečná akce předznamenává roztržku, která se potáhne celým dílem třetím a ani objevení agenta Frankse mě s tím nesmířilo.
Kniha Hříšníci v seznamech
O něco akčnější, než první díl. Opět jsem se skvěle bavila. Ideální akční oddychovka na léto, doporučuji, protože ani v tomto díle jsem nedostatkem hlášek a humoru rozhodně netrpěla. Skoro se bojím pustit do dalšího dílu, že mi ta jízda už brzy skončí, ale to je už úděl dobrých knih, že je zároveň chcete honem dočíst a zároveň je prostě dočíst nechcete.