Pan Kdybych hledá kamaráda přehled

Pan Kdybych hledá kamaráda
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445492/bmid_pan-kdybych-hleda-kamarada-n1k-445492.jpg 4 136 136

Pan Kdybych žije jen se svým plyšovým Psem a rád by si našel dobrého přítele. Pes tedy podá do novin inzerát. Postupně se seznamují s panem Abychem - svalovcem, který má rád jen vlčáky, panem Jábychem, který by si ale chtěl povídat jen o sobě, panem Cobychem, který má spousty a spousty kamarádů i s paní Ledabych, která má ale o přátelství úplně jiné představy. Zdá se, že není úplně jednoduché najít někoho na povídání v hospůdce, šachy či mariáš. Ještě tu ale stále někde na okraji zůstává smutný pan Nebych, kterému se v životě nic nedaří.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pan Kdybych hledá kamaráda. Přihlašte se a napište ho.

FoxFox
30.12.2024 3 z 5

Přečteno v rámci čtenářské výzvy. Milé povídání o panu Kdybychovi a jeho plyšovém pejskovi, který se postará o to, aby pan Kdybych získal opravdického kamaráda, kterého si tak moc přeje. Nevím, jestli by čtení bavilo děti, ale možná když rodiče příběh šikovně podají a okomentují, tak proč ne.

Zelený_Drak
25.12.2024 3 z 5

Původně jsem do výzvy chtěla číst něco jiného, ale nakonec jsem nestíhala a nedařilo se mi sehnat e-knihu, tak jsem si vybrala tento krátký hravý příběh pro děti. Myslím, že ocení spíše příznivci slovních hříček všeho věku než děti, ale je to pěkné.

DeKo1996
23.12.2024 3 z 5

Krátká, milá jednohubka.

Nové eknihy zdarma ke stažení (červen)

29.06.2020

Kniha Pan Kdybych hledá kamaráda v seznamech