Pán proroctví přehled
Graham Peter Taylor
Pán Pelyňku série
< 2. díl
Nový román G. P. Taylora, autora bestsellerů PÁN PŘELUDŮ (KK 2005) a PÁN PELYŇKU (KK 2006), uvádí na scénu napínavý příběh o touze po moci a síle soucitu. Chlapec se tiskl do rohu klece, jako by nechápal, co se to s ním děje a kam ho vezou. Jak se muž s chlapcem blížili, cirkusové publikum se rozestoupilo jako moře před zástupy Mojžíšovými a nechávalo oba projít. Pak kolem nich vytvořilo úzký kruh, když majitel káry opřel vozík o skládací nožky, vytáhl dlouhou hůl a zabušil s ní do země. Pak se zatahal za bradku a zvolal: „Já, Magnus Malachi, věhlasný mág a věštec, přivádím ti, lide londýnský – TERSIA SLEPCE! Jeho oči jsou sice bez života, avšak jeho zrak vidí víc, než dokážeme porozumět. Za šilink zodpoví každou vaši otázku a pohlédne až na dno vaší duše!“ Stařec dramaticky zdůrazňoval každé slovo a vyvolával je co nejhlasitěji, aby přehlušil šumění davu. Solomon zvědavě sestoupil z pobořených schodů obelisku a ponořil se do bahna ulice. Snažil se protlačit mezi lidmi a dostat se blíž k onomu kouzelníkovi.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pán proroctví. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER) Tahle kniha se mi opravdu líbila. Nejdříve jsem si myslela že to bude kniha na odpočinek, ale opak byl pravdou zamilovala jsem si ji příběhy jež se navzájem prolínají v jeden a jsou úžasně napsané, dokonce to má dobrý konec který jsem nadšeně očekávala o dočkala jsem se. Těším se až si budu moct přečíst další knihy od autora.
Já tedy nejsem příznivec hororu,ale tenhle nebyl vůbec špatný.Až nám vláda otevře knihovnu tak si přečtu další.
Kniha Pán proroctví v seznamech
Skvělá hororová série, příběh je napínavý, dobře se čte.