Pán prokletí přehled
Graham Peter Taylor
Pán přeludů série
< 2. díl
Vikář z Cloughtonu, který patří k nejvýraznějším objevům historické fantasy posledních let, se opět překonává! Nový román G. P. Taylora vrací na scénu postavy Thomase, Kate, Rafy i padlého kněze Demurrala, známé z bestselleru Pán přeludů, a činí tak s obrovským vypravěčským zápalem. V kulisách 18. století, kdy anglický venkov ovládly pověry a Londýn zase labyrint temných uliček, přibližuje autor nešvary rozmáhající se tovární velkovýroby i strasti při cestování dostavníkem. Příběh protkaný šílenými obuvníky, loupežníky, duchy z obrazu, vlkodlaky a hordou dalších nemrtvých příšer připomíná, jak křehké je lidské srce, pokud se včas nespolehne na víru, naději a lásku.... celý text
Literatura světová Horory
Vydáno: 2008 , Knižní klubOriginální název:
The Curse of Salamander Street, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pán prokletí. Přihlašte se a napište ho.
Půjčeni náhodně ve spěchu, až doma zjištěni, že jde o fantazy, což není můj šálek čaje. Ale nebylo to špatné. Četlo se to dobře, děj byl napínavý a zajímavý.
Knihu jsem si koupila až po přečtení Pána přeludů a už neměla takové to kouzlo jako první díl. Nicméně i tak byl příběh napínavý a zajímavý, kniha se mi líbila.
Kniha Pán prokletí v seznamech
Skvělá fantasy série, příběh je napínavý, dobře se čte.