Pánský hotel přehled

Pánský hotel
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544002/bmid_pansky-hotel.jpg 5 7 7

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pánský hotel. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (5)

terezkrat
04.09.2024 5 z 5

Kniha pro vyvolené... Myslím si, že každý v této knize najde to, co potřebuje a co je zrovna v tu chvíli schopen uvidět, ale ten, kdo má osobní zkušenost, bude všechno vidět mnohem jasněji a zřetelněji.. Musím se do knihy začíst znova, potřebuje velkou pozornost a čtení mezi řádky.

oTTonis
02.09.2024 5 z 5

Kniha Pánský hotel není standardním příběhem s úvodem, několika dějovými zvraty a překvapivým, ale jasným závěrem, díky němuž bychom mohli zpětně logicky vyhodnocovat oprávněnost jednání jednotlivých postav a zkoumat míru pravděpodobnosti zápletek. Pokud ji čtenář uchopí takto, bude pro něj pravděpodobně poněkud matoucí. Jako zásadnější vnímám to, co se děje o něco hlouběji pod tímto povrchem. Jedna rovina je pocitová, která (pokud si to dovolíme) rozeznívá naše nevědomé fantazie, které mohou být trochu zneklidňující už jen z té podstaty, že se v našem nitru rozezní, aniž by byly rámovány do slov a aniž bychom je čekali. Další rovinou může být konflikt mužskoženských (anebo ženskomužských) polarit, z nichž je složena osobnost každého a každé z nás, a následné hledání jejich souladu. A věřím, že každý z nás si zde může najít ještě mnoho dalších rovin, neboť kniha je v tomto směru rozvolněná a mnohovrstevnatá, a může tak otevírat mnoho nečekaného v nás samých. Ostatně domnívám se, že nastolování a otevírání neobvyklých otázek a témat, která žijí ukryta někde v nitru každého z nás, byly dobře procítěným autorčiným záměrem, což umocňuje naprosto otevřený závěr, který je nevyzpytatelný jako život sám...


JaneK72
31.08.2024 4 z 5

Autorka dokázala jednoduše, srozumitelně a poutavě vykreslit přerod mužské duše zmítané testosteronem v muže, jehož prioritou v životě je najít ženu, která patří k němu. Nespojovat ženy jen se sexuálním uspokojením, ale se souzněním duševním a odtud vede cesta k sexu úplně jinému, kdy se spojí duševní spříznění s tělesnou slastí, touhou a vášní. A spolu tak zažít jiné dimenze během milování a naplnit svou životní cestu. Inspirativní čtení. Autorka v podstatě propaguje novou nebo tu prapůvodní filozofii lásky?

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pánský hotel v seznamech

v Přečtených8x
v Doporučených1x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst2x

Autorovy knížky

Terezie Wal
česká, 1991
2024  91%Pánský hotel
Skrýt reklamy