Mezi elfy proti své vůli přehled
Sandra Regnier
Panův tajemný odkaz série
1. díl >
Felicity Morganová je ta nejobyčejnější holka z celého Londýna. Je jí sedmnáct, ještě nosí rovnátka a móda je pro ni cizí slovo. Je pořád nevyspalá, protože vypomáhá mámě v jejich hospodě. Když se ve škole objeví nový kluk, krasavec, ze kterého jsou všechny holky naprosto paf, je jí to nějak jedno. Jenže on je jí pořád v patách, jako by byla jediná holka na celém světe. Někdy se na ni podívá tak, jakoby uměl číst její myšlenky. Krásně voní senem a rašelinou, a navíc je vtipný a chytrý. Když jí jednoho dne řekne, že právě ona je podle věštby předurčená, aby zachránila říši elfů, pomyslí si, že se asi zbláznil. Zblázní se i ona a vydá se s ním na cestu za tajným posláním?... celý text
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2016 , Fragment (ČR)Originální název:
Das geheime Vermächtnis des Pan, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mezi elfy proti své vůli. Přihlašte se a napište ho.
všechny komentářeSouvisející novinky (0)
Kniha Mezi elfy proti své vůli v seznamech
2016 | Mezi elfy proti své vůli |
2017 | Dračí proroctví |
2017 | Ztracené insignie |
2019 | Magická brána |
Knížce bych dala tak 3 a půl hvězdičky, protože první polovinu knížky se skoro nic neděje. Chápu, že se děj musí nějak rozjet. Člověk poznává postavy atd. Ale šlo by to určitě zvládnout trochu lépe. Nějaké kapitoly byly jak přes kopírák. Ale druhá půlka knihy byla už akční, a líbila se mi více.
Mám pocit, že Felicity získává větší sebevědomí a je mi její postava tak sympatičtější.
Vzhledem k tomu, jak kniha skončila, budu chtít určitě číst další díl. Protože mě zajímá, co se s Felicity bude dít. Doufám, že to bude trochu zábavnější.