Ztracené insignie přehled
Sandra Regnier
Panův tajemný odkaz série
< 3. díl
Závěrečný díl úspěšné trilogie plný vtipných dialogů, nebezpečných intrik a magie. Felicity by měla zářit štěstím. Téměř všichni kluci ze školy se o ni náhle zajímají a navíc je zasnoubená s tím nejpohlednějším klukem z celého Londýna. Má to ale háček. Zasnoubení bylo domluveno před stovkami let a neodolatelný Leander plete hlavy nejen Felicity, ale i jiným dívkám. V Jiném světě se navíc vyhrotila situace. Je potřeba najít ztracené insignie a vypadá to, že elfové opět spoléhají na to, že jim Felicity pomůže.... celý text
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2017 , Fragment (ČR)Originální název:
Die verborgenen Insignien des Pan, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ztracené insignie. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER)
Možná by mě knížka bavila opravdu víc, kdybych byla o pár let mladší. Autorka měla podle mě spoustu skvělých nápadů, ale nerozvedla je. Jaká škoda. Protože by knížka mohla být lepší.
Často jsem měla pocit, že se nic neděje. A pak během dvou stránek se děje vše.
Čekala jsem od Felicity víc. Pořad jsem čekala, jak vyvolená opravdu bude. Možná není svým způsobem špatné hrát si s pojmem vyvolená a mást tak samotné postavy v knížce. Ale i tak mě tohle trochu zklamalo.
Lee je super. Ale prostě mi nepřišel, jako ten pravý. Pořád v každé knížce jen někoho oblboval, a často mu to ani nevadilo. Že si je třeba připoutá apod.
Ciriana jsem si oblíbila víc. Čekala jsem, že třeba i tady se děj rozjede jiným směrem. I když nemusím milostné trojúhelníky.
Myslím, že to vystihla Phyllis, když naštvaně řekla, že Felicity poslouchá jen tyhle dva chlapy a dělá co chtějí oni.
Konec mi přišel už takový nucený. Vše nacpu na pár posledních stránek.
Milé čtení, ale znovu bych do toho nešla.
Užila jsem si to, jen je škoda že došlo k takové zbytečné bitvě, čekala jsem od vyvolené víc. Přála jsem si i jiného partnera pro naši Fay ale....
Pěkná pohádečka:)
Kniha Ztracené insignie v seznamech
2016 | Mezi elfy proti své vůli |
2017 | Dračí proroctví |
2017 | Ztracené insignie |
2019 | Magická brána |
Zdravím, tuto sérii mám opravdu ráda, i přes občasné hrubky, nebo chyby v souvislostech, ale už dlouho přemýšlím nad jednou pro mě nesrovnalostí. V knize se píše, že Felicity je blondýna, ale na přebalu knihy je vyobrazena jako bruneta. Pro někoho možná banalita, ale mně už dlouho vrtá hlavou, jestli je to jen moje nechápavost či další chyba ze strany knihy. Nikde jsem však nenašla, že by si toho všiml i někdo jiný