Paříž pro jednoho a jiné povídky přehled

Paříž pro jednoho a jiné povídky
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/523860/bmid_pariz-pro-jednoho-a-jine-povidky-651f445c87f41.jpg 4 272 272

Nell je dvacet šest a nikdy nebyla v Paříži. Nikdy předtím nebyla ani na romantickém víkendu – a vlastně nebyla pořádně nikde. Cestování prostě není její parketa. Když ji ale přítel nechá na holičkách, má Nell šanci všem – a především sama sobě – dokázat, že i ona umí být nezávislá a neohrožená. Sama v cizím městě o sobě Nell zjistí netušené věci...Jedenáct vtipných a okouzlujících povídek britské královny romantiky Jojo Moyesové nás seznamuje s řadou silných a sympatických žen a ukazuje, že i ten zdánlivě nejobyčejnější okamžik nám může proměnit život navždycky.... celý text

Literatura světová Povídky Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)

Paris for One and Other Stories, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Paříž pro jednoho a jiné povídky. Přihlašte se a napište ho.

uzivatel83509
28.11.2024 2 z 5

Asi jsem od knihy čekala něco jiného.. První příběh byl hezký, další povídky nebyly úplně špatné, ale moc mě to nebavilo. Ke knize se určitě nevrátím.

orson
27.11.2024 4 z 5

Až překvapivě nečekaně dobré povídky. A to jsem se do nich pustil jen proto, že si to koupila manželka a já neměl ve čtečce nic jiného rozečteného :)

rm
28.10.2024 5 z 5

První příběh super a i ostatní nebyly špatný. Jo, pobavil jsem se.

Žebříček nejprodávanějších knih (51. týden)

27.12.2023

Jedenáct příběhů od britské královny romantiky

30.10.2023

Pláňata, Nespoutaná Aljaška a další knižní novinky (40. týden)

01.10.2023

Kniha Paříž pro jednoho a jiné povídky v seznamech