Past na sňatkového podvodníka přehled
Martina Boučková

Popis knihy zde zatím bohužel není...
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Past na sňatkového podvodníka. Přihlašte se a napište ho.

V příběhu se seznamujeme s Hankou, která je rozvedená a s dětmi a babičkou se odstěhuje na samotu, aby začala nový život. Za finanční pomoci babičky si zvelebují bydlení.
Do jejich klidného života však vstoupí muž, který se "živí" tím, že oslní ženu a pod různými záminkami od ní získává peníze. Když zjistí, že Hanka je zajištěná, rozhodne se zkusit své štěstí.
Kniha je plná vtipných historek ze života. Hanka Davidovi (Vaškovi) zvládá odolávat a naopak si ho hezky vychutnává a muž, kterému práce zrovna nevoní, se musí do prací kolem domu zapojit.
Skvěle je tu vykreslený život na vesnici, kde opravdu každý o každém ví všechno. I to, co není pravda....
Já jsem si zamilovala babičku Andělku a samozřejmě jsem fandila Hance, aby podvodníkovi nenaletěla (musím uznat, že výmluvy měl opravdu dobře vymyšlené).
A jak to nakonec dopadlo? To už si přečtěte sami.
Kniha má 172 stran a čte se dobře. Pro většinu je to taková jednohubka třeba na víkendové odpoledne.
Já jsem od knihy dostala přesně to, co jsem čekala - vtipné oddechové čtení.
Sokolník, Lesk soumraku a další knižní novinky (7. týden)
12.02.2023
Kniha Past na sňatkového podvodníka v seznamech
v Mé knihovně | 51x |
2022 | ![]() |
2023 | ![]() |
2024 | ![]() |
2014 | ![]() |
2019 | ![]() |
(SPOILER) V některých situacích nešlo jinak než se smát nahlas. Babka skvělá, Rumburak neměl chybu. Líbilo se mi, jak příběh vygradoval a jak to Hanka zvládla.